Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gereğinden Fazla Telaşlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 50%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Yanında geçen insana, sırf onu tanımıyorsun diye somurtup kaşlarını çatarak bakmana gerek yok. Hayatımızı korku içinde geçirme alışkanlığından kurtulmalıyız. Bu alışkanlığı etkili güçlerin vahşiliğiyle gözünü korkutmasına izin vermeyerek iyileştirmelisin. Aklındaki huzur ve sükunet resimlerini dışa vurmaya çalış. İçindekileri dışarı çıkarmaya odaklan.Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dürtüleriniz bugün size farklı kapılar açıp zengin bir takım kazançlar elde edebileceğiniz grup aktiviteleri için sizi ziyaret edebilir. Doğuştan gelen bu yeteceğiniz birden ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki insanlarla gerçekleştireceğiniz bazı tartışmalar sosyal, ruhsal, politik, felsefi açıdan size yeni anlayışlar kazandırabilir, entelektüel ufkunuzu genişletebilir. Artan kabiliyetiniz ne isterseniz onu başarıyla ulaştırmanız hakkında size önderlik edebilir, bu konu hakkında daha çok konsantre olmanızı sağlayabilir. Vazgeçmeyin!

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz. Hava koşullarını engel olarak görmemelisiniz. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki işleri çabucak bitirme telaşıyla en iyi bildiğin işi bile yanlış yapabilirsin. Telaşlı halleri bırakman senin için en iyisi olacaktır. Kariyerin hakkında bir takım değişiklikler düşünebilirsin. Geleciğini doğru yönlendirmek istiyorsun. Bu anlamda sahip olduğun ilişki için radikal kararlar alabilirsin. Bu kararlardan karşı tarafta memnun kalıyor.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal koşullarınız önem taşıyabilir. Kendinizi kariyer alanınızda ifade etmeniz ya da yeni bir projeye başlamanız mümkün olabilir. Ekonomik anlamda rahatladığınız bir gündesiniz. Kendinize haksızlık etmemelisiniz ve sınırlarınızı iyi bir şekilde belirlemelisiniz. Parasal konularda bulacağınız yeni çözümler sizi motive edecektir

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi verimli hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk konusunda cesaretiniz de artarak eğer yalnız iseniz hoşlandığınız kişiye açılabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca konforunuz ön planda olacak. Parasal işler, kaynak planları, yeme içmeye odaklanabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün gündeminizde maddi konular olacaktır. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını aramak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Merkür ile etkileşimi evinize veya ailenize yönelik bir harcamaya işaret ediyor. Gelir gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz bugün onu dinlemediğinizi düşünüyor. Bu konu hakkında tartışmaya girmek yerine, günün ilerleyen saatlerinde onunla konuşmayı tercih edin. Pozitif enerjinizden dolayı yenilenmiş hissedeceksiniz.   

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz Bugün, yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız. Ayrıca katıldığınız davetlerde, aşırıya kaçan yemekler yerken, kilo problemlerinizi unutmamalısınız.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>