Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kalbinizden çok mantığınızın etkisi altında kalacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebileceksiniz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle fikir paylaşımları içine girebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli etkiler altında olacağınız ve bir çok yeni diyaloglara girebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda olumlu adımlar atma şansınız olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Özellikle zihninizi iyi kullanmanız ve yeni fikirler üretmeniz maddi açıdan size çeşitli kazançlar getirici nitelikte olacaktır. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Para durumunuza ilişkin yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli. Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var.

17 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay boşlukta ilerliyor. 03:56'da ise Aslan burcuna geçiyor. Aşk hayatınız, çocuğunuz günün büyük kısmında zamanınızı alabilir. Sabah saatlerinde Ay-Uranüs arasındaki gergin açıyla ani tepkilerle ya da durumlarla karşılaşabilirsiniz. Alttan alan siz olduğunuzda zaten bu kısa süreli etki de hemen dağılacaktır. Bu durum sonrasında yine partnerinizle güzel zaman geçirebileceğiniz bir günde olacaksınız. Çocuğunuza vakit ayırmadıysanız belki bugünü tamamen ona ayırabilirsiniz. Hobiniz varsa bugün kendinizi daha da geliştirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

17 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretsiz hissediyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Bugün duygusal anlamda kendini mutlu hissediyorsun. Mesleki anlamda başarını perçinleyecek aktivitelere ihtiyaç duyuyorsun. Hafta sonunun bir gününü buna ayırmak yakınların tarafından sıcak karşılanmayabilir. Değer verdiğin bir aile yakının sayesinde biri ile tanıştırılma imkânın var. Bu fikir önce sana ters gelebilir ama fotoğrafta gördüğün kişi çok ilgini çekebilir. Gün içerisinde yakın arkadaşınla bir araya gelebilirsin. Hayatına dair aldığı kararlar seni epey şaşırtacak. Diğer yandan onun karşısında kendini cesaretsiz hissedebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, ailecek eğlenerek vakit geçireceğiniz etkinliklere katılabilirsin.

17 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanız çok karışık. Haklısınız da. Ne kadar uzun zamandır sabırla kararlarınızın arkasında duruyorsunuz. Belki de durmamalısınız. Belki de sizi siz yapan eski halinizdir. Bir Koç istediği her şey için adım atar. Pasif pasif beklemez. Beklerse işte böyle şişer ve mutsuz olur. İsteyin, adım atın, elde edin. Bir Koç ancak böyle mutlu olur.

17 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan'da ilerlerken, sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk alanında yapacağınız atılımlar konusunda şansız ya da şanslı olmak elinizde. Sizinle partnerlik ilişkisi içerisinde olan kişiler tepkilerinize yanıt verecekler.

17 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kabiliyetlere güvenerek denenmemişi denemek isteyebilirsiniz. Romantik konularda gelişmeler yaşanırken temkin önemli. Yanlış insanlara, ideallere kapılabilirsiniz. Zihinsel karmaşadan kaçınmalı, sosyal çevredeki tartışmalardan uzak durmalısınız.

17 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda ilerlerken sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca kalabalık ortamlarda oldukça aktif bir gün geçirebilirsiniz. Aşkın ön planda olduğu bir gün, kalbinizden geçenler ön planda. Yaratıcılığınızı destekleyici enerjiler söz konusu, sinema, konser, tiyatro ve diğer sanatsal aktiviteler keyif verebilir.

17 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olarak çeşitli olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Parayla ilgili görüşmeleriniz istediğiniz sonuçları verebileceği gibi, ev bütçenizde düzelmeler, gelirlerinizde doğrudan artışlar olabilir.

17 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>