Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz. Hava koşullarını engel olarak görmemelisiniz. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, günün ilk etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşuyor. Kendinizi en olumlu ve rahat şekilde ifade etmenizi sağlıyor. İletişim, bir araya gelme, fikir paylaşımı ve geleceğe dönük düşünme, bu görünümün etkisinde gayet kolaylaşıyor. Çevrenizle bağlantınız güçleniyor. Aşk hayatınızı aktif hale getiren bu görünüm, yeni biriyle tanışmanız anlamına gelir. Buluşabilir, güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla birlikte güzel zaman geçirirsiniz. Kısa bir gezi, spor, sanat, oyun oynamak, aktiviteler için bu görünüm gayet idealdir. Kendinizi hayatın merkezinde ve çevrenizle uyum içinde hissedersiniz. Gelecekle ilgili konularda umutlusunuzdur. Saat 21:47 itibariyle Güneş-Uranüs görünümü fikirlerimizi dışa iletmek, iletişimde bulunarak farklılıklarımızı ortaya koyabilmek yönünde gayet etkili bir enerji. Özgürlük iliklerimize kadar siniyor ve yenilik hevesimiz gayet açık bir şekilde hissediliyor. Kimse için kendimizden, isteklerimizden vazgeçmeyiz artık. Kendimiz için gerekli olan ne ise, ona yönelerek elde etmekten yanayız. Sorunları veya zorluk çıkaranları çözmek, toparlamak, uyum sağlamak zorunda hissetmiyoruz kendimizi. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, aklımızı kullanmak, kendimizi sözel ve yazı olarak ifade etmek isteriz. Bu bizim için son derece önemlidir. Bilgilenmeye, merak ettiklerimizi öğrenmeye, çevremizdeki insanları etkilemeye çalışırız. Ancak bunu tam olarak başarmakta zorlanırız. Aslında zekiyizdir, söylediklerimiz gayet akıllıcadır. Fakat bunların bize pek bir faydası olmuyor diye düşünürüz. Bu kadar çok şeyi gayet iyi bildiğim halde neden aynı alanda ve hep aynı insanlarla olmak zorundayım diye içimizden geçiririz. İnsanların boş ve anlamsız işlerle uğraştığını, yolumuza sürekli taş koyduklarını, bizi anlamamakta ısrar ettiklerini, hayatın bizi sürekli engellendiğini düşündüğümüz için kaygılanırız. Bazen konuşmak dahi istemeyebiliriz. Özellikle kurallar, şartlanmalar, bizi baskı altına alarak susturmaya çalışanlardan pek hoşlanmayız. Benim tavsiyem, zihninizi ve bedeninizi bu denli yormamanız, dinlenmeye çalışmanız ve olumsuz düşünmemenizdir. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilere daha sabırlı ve iyimser yaklaşman gerekebilir. Fakat bugün hızlı hareket etmek isterken yanlış işler yapabilirsin.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dağınık ve kararsız geçebilir. Düşüncelerinizi toparlamanız zaman alabilir. Akışta kalmalısınız.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün sizi ve isteklerinizi öne çıkarıyor. İddialı ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Gündeminizde ise aile içi konular var.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kolay etkilenmeye meyillisiniz. Duyacaklarınız sizi çabuk aşağıya çekebilir. Çevrenizdekilerle yapacağınız konuşmalar bunu yenmenize yardımcı olabilir.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz bir pazara odaklanın. Zira kendisinden beklediğiniz ilgiyi görerek mutlu olursunuz. Aranızdaki ilişki bağı neşe ve espri ile güçlenir. Hızlı diyaloglar, akılcı yaklaşımlar ilişkinizin temelini oluşturur.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biraz huzursuz ve biraz karmaşık düşünceler içine girebilirsiniz. Bugün alacağınız haberlerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Uzun zamandır beklediğiniz bazı gelişmelerin meydana geldiğini anlayıp sevineceksiniz.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 33' 52" R
Ay
Boğa
25° 55' 32" R
Merkür
Koç
22° 24' 27"
Venüs
Boğa
11° 20' 29"
Mars
Koç
06° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 33"
Satürn
Balık
17° 16' 33"
Uranüs
Boğa
22° 49' 51"
Neptün
Balık
29° 08' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 21"
Lilith
Başak
24° 16' 08"
True Node
Koç
15° 18' 57"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>