Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi sorunlarını sizinle paylaşmaktan kaçınıyor. Sizin dışınızda herkesten destek isterken, bir tek sizi sorunlarının dışında tutuyor. Size olan güvensizliğinden değil, ilişkinizin yara almasından korkuyor.

İş yaşamınızın size yetmediğini düşünüyorsunuz. Yeteneklerinize güvenmekte haksız değilsiniz amadeğiştirmek için iyi bir zaman değil. Üstelik yakında hoşunuza gidecek gelişmeler olabilir. Biraz daha beklemelisiniz.

Paranızı nasıl kullanacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak. Kendinize güvenmeniz çok güzel ama bugünlerde fazla risk almamaya çalışın.

Her şeyden çabuk sıkılma huyunuz yüzünden bazen elinizdekilerin kıymetini bilmiyorsunuz. Olayları iyi yönünden görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ama bunu yapmanız sizin yararınıza olacak. Tembellik yapmamanızın karşılığını günün sonunda alacaksınız. Bir arkadaşınızla sohbet fırsatı bulabilirsiniz. Onun sizinle ilgili çok çarpıcı tespitleri var. Onun yaklaşımına siz de katılacaksınız. Kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

18 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Balık burcu geçişiyle günümüz başlıyor. Saat 11:03-18:55 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Olur da bir şeyler sizi duygusal anlamda zorlarsa, şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 15:15 Ay-Chiron kavuşumu, ruhsal anlamda rahatlık, kendimizle iç temasımız, benliğimizle yeniden bütünleşmemiz anlamında kıymetli olduğunu vurguluyor. Çeşitli teknikler öğrenebilir, uygulayabilir, kendimize özen gösterebiliriz. Bunların tümü rahatlatıcıdır. Saat 18:40 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Saat 18:55 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Duygularınızı ateşlendirir, aklınıza geleni hiç bekletmeden yapmanızı sağlar. Kimseye hesap vermek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Sizin için haklı çıkmak son derece önemlidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Saat 23:18 Ay-Jüpiter görünümü, yaşam sevincimizi yükseltici, pozitif yönde bizi destekleyicidir. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

18 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Hiçbir şeye zaman ayırmak istemeyebilir, uğraşmayı düşünmek dahi seni yorabilir. Eğer ailesiyle yaşayan bir Koç burcuysan bu durumundan dolayı şikâyetler alabilir, dışarı çıkmak için zorlanabilirsin. Bu durum seni gergin bir ruh haline sokabilir. Her zaman alışveriş yaptığın yerlerde çalışan insanlara bile ufacık bir sebepten veryansın edebilirsin. Alışveriş demişken, özellikle öğleden sonra harcamalarında aşırıya kaçmamaya özen göstermeni öneririm. Mümkünse ihtiyaç alışverişine odaklanmanda fayda var... İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin olgun tavrı seni etkileyebilir. Onunla yeniden iletişime geçmek isteyeceksin. Günün sonuna doğru evde doğal maskeler ve detoks yapabilirsin.

18 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça iyi ve pozitif hissedeceğiniz güzel bir zaman dilimi olacak. Görüşmelerinizde karizmanız ve ikna kabiliyetinizle göz dolduracaksınız.

18 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

18 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar olan Koç'ların aşk simgesi olan bu kart ile tanışması kalplerini birinin çalacağını gösteriyor. Dostlarınızı unutmayın. Yeniliklere yelken açtığınız ortaya çıkıyor.

18 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğunlaşan isteksizlik akşam üstü yerini yenilenmeye bırakabilir. Sizi anlayan insanlarla sosyalleşme imkanınız olabilir.İlişkilerde hareket, yenilenme ve başlangıçlar olabilir.

18 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

18 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatı akışına bırakmak bazı kabullenmeleri de beraberinde getirebilir. Ancak kontrolünüz dışı durumlara, ihmal ve dalgınlıklara dikkat etmelisiniz.

18 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>