Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Karar Vermekte Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2021, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, ormanlar kralı rolünü üstlenebilirsiniz. Kendiniz için ayağa kalkmanız ve üzücü bir duruma son vermeniz gerekebilir. Belki de birilerinin sizden faydalandığını hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi savunmaya ve duygularınızı ifade etmeye hazırsınız. Ya da sevdiğiniz biri sinirlerinizi bozmuş olabilir, bu yüzden bazı sınırlar belirleyip fiziksel ve duygusal alanınızı koruyun.

Bugün en derin endişelerinizi yakın bir arkadaşınızla paylaşmanız için harika bir gün. Gururunuzu kapıda bırakın ve şu anda sizi rahatsız eden şeyin kaynağına inin. Bazı şeyler için endişelenme zamanı. Kendi başınıza yapabileceğiniz kadar çokyaptınız ve şimdi başka birinin de hassas bakış açısının yardımını alma zamanı.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Güçlü duygular hissedebilirsin. Normalde kendini kontrol etmekte başarılı bir insansın ama bugün hislerin seni zor durumda bırakabilir. Damarına basmak kolay olabilir. Eğer yapabiliyorsan öfkeni kontrol altında tut. Düşüncelerini arındırmak için nefes egzersizi ve meditasyona yönelebilirsin. Ayrıca insanların söylediklerine karşı alınganlık gösterme!Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biriyle vakit geçirmelisiniz. Arkadaşlarınızın yapısı ve kişilikleri çok farklı. Bazı arkadaşlarınız daha agresif ve kararlı. Bazıları ise daha sakin ve geçinmesi kolay insanlar. Bugün sevecen ve anlayışlı birinin çekim gücüne kapılabilirsiniz. Bu kişi kafanızı karıştıran kişisel bir meselede size benzersiz bakış açıları sunabilir. Bu konuda ona açılmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir bir arkadaş olduğunuz biri bugün sizin için arkadaştan daha fazlası olabilir. Aranızda her zaman belli bir elektrik vardı ancak şimdiye kadar bunu kabul etmemiştiniz. Fakat artık doğru zaman geldi. Bu eski ilişkinin yeni yönlerini keşfederken karşı tarafın duygularını incitmek istemiyorsunuz.

18 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir ve sevdiklerinizle, dostlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Şansın sizden yana olabileceği bir gün. Sevinçle karşılayacağınız bir fırsat karşınıza gelebilir.

18 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına gelen konularda karar vermekte zorlanabilirsin. Seçimlerin belli olsa da şüphelerin kararlarını etkiliyor. Çocuk sahibi olan bir Koç burcuysan, çocuğunun ihtiyaçları için alışverişe çıkma planların olabilir. Akşam saatlerinde sürpriz bir ziyaretçinin olması ile şaşkınlık yaşayabilirsin.

18 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani finansal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal isteklerinize cevap vermeden önce maddi planlamanızı kontrol etmelisiniz. Hızınızı ve birikiminizi korumak ilerleyen günlerde karşınıza çıkan fırsatlar konusunda fazlasıyla işinize yarayacaktır.

18 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli programlar yapmak size iyi gelebilir. Dışa dönük tavrınız ilişkilerinizi rahatlatacaktır. Sevdikleriniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha fazla sorumluluk alma eğiliminde olabilirsiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçek isteklerinizi bastırmak size sadece göğüs darlığı verecektir bu yüzden hayal ve hedeflerinize, niyetlerinize yürüyün.

18 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00’a kadar olan dönemde başarılıgörüşmeleri yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 13.00’dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinlikler ve davetlerde bulunabilir, dostlarınız ve partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdiye kadar, maddi imkanlarınız üzerine düşünmeden istediğinizi yapma konusunda çok inatçı olabilirsiniz. Fazla materyalist görünse bile, bu konuyla ilgilenmeniz gerekiyor. Yaşam standardınızı yükseltmeye çalışın, çünkü bu alanda öğrenecek bir şeyleriniz var.

18 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri ev ve kariyer arasındaki dengeyi oturtmak açısından zor geçebilir. Daha yoğun duygular ortaya çıkacak. Ancak gün boyunca yakınlarınızla iletişim, projeler, anlaşmalar konusunda şans sizden yana.

18 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

18 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gizemli bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. İş yerinizde çok üretken olacaksınız ve etrafınızdaki herkes fikirlerinize hayran kalacak. Yaşam kalitenizi artıracak bazı takviyeler almaya özen gösterin.

18 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

18 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>