Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Yaratılış sürecini seviyorsunuz. Bitkilerinizi sulamak veya bir resmi yapmak bile size neşe veriyor. Bu ay, gerçekten önemsediğiniz bir projeyi bitirme şansınız olursa sonuçlardan memnun kalacaksınız. İnsanların nasıl bu kadar olumlu tepki verdiğini görünce şaşıracaksınız. Kendinizle gurur duymalısınız.

Hassas doğanız bugün vurgulanacak ve sezgilerinizin çok güçlü olduğunu göreceksiniz. Tek sorun, kendinize karşı gelen güçlü enerjilere karşı kendinizi açık ve savunmasız bırakabilirsiniz. Çevrenizde neler olup bittiğini fark edin çünkü sürecinizi manipüle etmeye çalışan birisi (veya bir şey) olabilir. Duygularınız çok önemlidir ve iyi bir saygıyı hak ediyorlar!

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Güçlü duygular hissedebilirsin. Normalde kendini kontrol etmekte başarılı bir insansın ama bugün hislerin seni zor durumda bırakabilir. Damarına basmak kolay olabilir. Eğer yapabiliyorsan öfkeni kontrol altında tut. Düşüncelerini arındırmak için nefes egzersizi ve meditasyona yönelebilirsin. Ayrıca insanların söylediklerine karşı alınganlık gösterme!İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını olumlu değiştirecek yeni şeyler keşfetmek mümkün olacak. Bunlardan daha fazla yararlanmak için daha çok çaba harcaman mümkün. Yeni planlar yapmak senin için daha iyi olacak. Güzel gelişmelere hazır olmalısın.

2 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısından itibaren ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olabilir. Önemli konuşmalar, görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Mükemmeliyetçilik ve yüksek beklentilerin artışı, bazı ilişkileri veya insanları gözden geçirmenize neden olabilir.

2 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş ve geleceği tartmak isteyeceğin bir günden geçebilirsin. Bazı kişileri düşünce süzgecinden geçirirken, şans kotasını dolduranları elemek isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşın sevgilisi ile yaşadığı sorunları sana anlatmak için iletişime geçebilir. Onunla konuşmak kendi ilişkini de sorgulatabilir. Çalışan bir Koç burcuysan,hayatındaki dengeleri daha iyi oturtmaya karar verebilirsin.

2 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar emin olduğunuz birtakım konularda yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Geriye baktığınızda hiçbir şeyin sizin tarafınızda olmadığını görmek sizi üzse de bunu bir güçlenme vesilesi sayabilirsiniz. Bazı şeylerin değişmek zorunda olduğunu göreceksiniz.

2 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

2 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Realistik kararlar almaktan çekinmeyebilirsiniz ve cesaretiniz ile bazı gemileri yıkabilir, net kararlarla hayatınızda yönlendirmeler yapabilirsiniz.

2 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

2 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütün bu huzursuz enerjiyle ne yapmanız gerektiğini çözemeyebilirsiniz. Tutkulu geçecek ve yeni fikirler üreteceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ani seyahat ve tatil imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz biriyle hevesli bir şekilde kurduğunuz iletişim pek de umduğunuz gibi ilerleyemeyebilir. Büyük sözler söylemeden önce bilgi kaynaklarınızın güvenilirliğinden emin olun.

2 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda olumlu ve derin düşüncelere sahipsiniz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

2 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

2 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha önceden girişimde bulunduğunuz konularla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan ve planladığınız şeylerle ilgili istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık durumların son bulmasıyla beraber her şey daha iyiye gitmeye başlayacak. Olumsuzlukların son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

2 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı bazı durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Oysa onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün beklenmedik bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Aralıksız süren çalışma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

2 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 11" R
Ay
Aslan
23° 40' 39" R
Merkür
Koç
29° 34' 42"
Venüs
Boğa
19° 33' 60"
Mars
Koç
11° 17' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 06"
Satürn
Balık
17° 46' 22"
Uranüs
Boğa
23° 13' 08"
Neptün
Balık
29° 19' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 28"
Lilith
Başak
25° 00' 36"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>