Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Arabulucusun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün çok romantik bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışabilirsiniz. Ya da hoşlandığınız birinin bir anda duygularınıza karşılık verdiğini görebilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkide içindeyseniz, partnerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Sıra dışı bir yakınlık duygusu ve harika bir ruh eşiyle beraber olduğunuzu hissedeceksiniz.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Senin için büyük değişimler söz konusu. Yoluna çıkan yepyeni şeylere uyum sağlamak konusunda isteklisin; hatta değişiklikleri yapacak kişi sen olacaksın. Göksel olarak güzel bir zihinsel enerji hakim ve bu enerjiden yeni fikirler üretmek, eski hedeflerini gözden geçirmek için faydalanabilirsin. Gerçekleşecek her değişim hayatına yeni bir soluk getirecek!Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün entelektüel alanda ilginizi çeken bir konu vaktinizin çoğunu alabilir. Zihninizde bu konuda cevaplanmasını istediğiniz bazı sorular oluşabilir. Bu soruların hemen cevaplanmasını istiyorsunuz! Bu yüzden derin bir araştırma yapmaya girişebilirsiniz. Bu sebeple kütüphaneye tam anlamıyla tıkılabilir ya da bulmak istediklerinizin peşinde internete takılı kalabilirsiniz. Bol şans!

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Büyük bir grup etkinliğine yardım etmeniz istenirse, yeni bir şey yapmak için zamanınız olmadığını düşünseniz bile, yardım etmek sizin yararınıza olacaktır. Bu olaya veya bu insanlara dahil olmaktan hayatınıza bazı büyük fırsatlar gelebilir. Şu anda uzun vadeli kazançları düşünmelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugü içine girdiğin her ortama ilaç gibi geliyorsun. İçindeki pozitif duyguların sana ve yakınlarına yansıyor. Gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaştırıcı yönüle ortamdaki nabzı düşürebilirsin. Bugün aynı zamanda kişisel görünümünle de ilgilenebilirsin. Alışverişte akşam saatlerinde daha güzel seçimler yapabilirsin. Harcama yaparken kontrollü olmaya özen göstermek senin için en mantıklı hamle olacak. Sonrasında zorlanmak istemezsin. Ailesiyle sorun yaşayan bir arkadaşına yardım eli uzatıyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle güzel planlar hakkında konuşmalar yapabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların içerisinden önemli dersler alabilirsiniz. Bir adım atarken iyice düşünerek hareket etmelisiniz. Yanlış ilişkiler sizi duygusal anlamda karmaşaya itebilir. Mantıklı olmaya çalışın. Finansal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Boğa burcunda. Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz daha mantıklı davranmalısınız. Parasal konularda kendinizi daha fazla endişeli hissedebilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir takım işlerinizi gerçekleştirmek için kendinizi çok hevesli hissetmeyebilirsiniz. Yine de aşk konularındaki şansınız sizi ilerlemeye ve kendinizi geliştirmeye yönlendirebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi heyecanlandıracak haberler almaya hazır olun. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projeyle ilgili olan bu haber sebebiyle şehir değişmeniz gerekebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizdeki seyahatine devam ediyor. Bugünü gelirlerinizi arttırmaya yönelik yeni kararlar alarak değerlendirebilirsiniz.Kariyerinizi ilgilendiren konularda atacağınız adımlar sağlam ve uzun vadeli olacaktır. Kendinizi değerli hissettirecek aktivitelerde bulunmaya çalışın.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın akışının yetişilemeyecek kadar hızlı olduğunu düşünmekle geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz yüksek tempo sinirlerinizi gerebilirse de, sakin kalmak için çabalamalısınız. Sinirlerinize yenilirseniz, yoğunluğun altından kalkma şansını kaybedebilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün güzel bir Pazar geçirmenizi engelleyebilecek tek kişi sizlersiniz. Maalesef o kadar gergin ve enteresan bir şekilde sinirlisiniz ki neye sorun çıkarabileceğinizi bile çevreniz kestiremez halde. Herkes sizi alttan alıyor ama ne kadar daha devam edebilirler bilinmez. Her ne probleminiz var ise; içinize atmak yerine çözmeye çalışmalısınız.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün kendini huzurlu ve güvenli hissedebilir, emeklerinin karşılığını alabilirsin. Yapacağın alışverişlerde hem zevkli seçimler yapabilir hem de uygun maliyete istediğin ürünleri bulabilirsin. Ayrıca içinde bulunduğun sosyal ortamlarda güçlü ve işinin ehl-i kişilerin desteğini alabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>