Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kariyerin İle İlgili Konuşmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Azıcık bir gerginlikle de olsa geçireceğiniz keyifli günü dört gözle bekliyorsunuz ve bu durumyerinde bazı ilişkilerinizi güçlendirmenize yarayacak. İş konuşmaya gelince, aklı başında ve net düşüncelerinizle tanınacaksınız. Bu iltifatlar önümüzdeki birkaç hafta içinde çok umut verici tekliflerin önünü açabilir.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Bu aralar çok hırslısın. Kariyerinde ilerlemek konusunda kararlı gidiyorsun. Bir de finansal başarı sağlamak konusunda tabi ki! Zorlayıcımeseleleriyle bugün karşılaşabilir ve adrenalinli bir gün geçirebilirsin. Sinirlerin adeta zıpladığı için de kendini öfkeli bir şekilde ifade etmek olası. Sakin kalmaya çalış, sinirlendiğin şeylerin çok da değmeyecek şeyler olduğunu anla. Küçük şeyler için gereksiz yere moralini bozma.Bazen yazı yazmaktan nefret ediyorsunuz. Fakat bugün, temize çekilmesi gereken notlar ve belgeleri halletmeye niyetlenerek kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Bazen bu görevleri en son ana kadar bekletiyorsunuz fakat bugün onları en ön sıraya koyup kolayca halledebilirsiniz. Bugün sözlü iletişimde daha başarılı olacak ve doğru kelimeleri bularak kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

20 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim aksaklıkları ve tıkanıkları yönetmekle ilgilenebilir, umudunuzu korumaya odaklanabilirsiniz. İnançlar ve değerleriniz, idealleriniz ve hedefleriniz sizi ayakta tutabilir. Bir konuyu kapatmaya gidebilir, karar alabilir veya vazgeçerek konuya son verebilirsiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşten konuşmak istemiyorsun. Bugün yalnızca hobilerin ile ilgileniyorsun. Ailen maddi birikimlerini nasıl değerlendireceğin konusunda sana bazı öneriler sunabilir. Fakat sen daha rahat konular ile alakadar olmak istiyorsun. Yeni yıla hazırlanırken kendin için adlığın kararlar netlik kazanıyor.

20 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden saklanan bazı şeylerin ortaya çıktığı bir gün olabilir. Gerçeklerin er ya da geç görüleceğinizi sabırla beklediniz ve kazananın dürüstlük olacağını bir kez daha gösterdiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlerken, sizi daha hayalci ve beklemede kılan koşullar olabilir. Olayları kendi akışında ele almaya bakmalısınız.

20 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha olgunve bütünsel bir çerçevede görebileceksiniz. Şansınızın açık olacağı bugünlerde problem gibi görünen konularında çözümün bulunabileceğini göreceksiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evrensel, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla ilgili farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

20 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi bir süredir geride tutan şeylere odaklanmanız gerekiyor. Bunlar her neyse bulup hayatınızdan çıkarmayı denemelisiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olabiliyor olmanız, çevrenizde fark yaratıyor ve farkındasınız.

20 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

20 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün diğer insanlarla iletişim kurmakla o kadar meşgul olacaksınız ki muhtemelen günün nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız! Hem aileniz hem de arkadaşlarınız peşinize düşeceğinden, eviniz bu akşam ziyaretçilerle dolabilir. Her biriyle sohbet edip iletişim kurmaktan keyif alacaksınız, ancak bütün bu kalabalık nedeniyle yapılması gereken ev işleri biraz sekteye uğrayabilir! Merak etmeyin; zira toz toprak ertesi gün bıraktığınız yerde sizi bekliyor olacak.

20 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz üzerine fazlaca düştüğünüzü düşünmeye başladı. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin

20 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>