Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Cesaret Duygun Alevleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Hayatını yeniden organize ediyorsun. Yaşam tarzınla ilgili bir değişiklik yapman gerektiğine karar vermiş olabilirsin. Bütçene dikkat edebilirsin. Son zamanlarda savurgan olmuş olabilirsin mesela! Ya da bir ilişkiye yaklaşımın değişebilir. Bu konuyu romantik partnerinle tartışabilir ve olayların temeline inebilirsiniz. Biraz kazdıkça, çözümü eninde sonunda göreceksin!Değer verdiğin kişilerle olan ilişkilerin ve bağların sıcak ve destekleyici olmaya devam ediyor. Arkadaşların seve seve giriştiğin bir projede sana yardım etmek isteyebilir veya sen birine yardım eli uzatabilirsin. Başkalarıyla kurduğun güçlü bağlar bu kez seni güvenilir ve kalıcı işlere götürebilir. Bugün ayrıca, ilgini ev dekore etmeye ve döşemeye yöneltebileceğin bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün erken saatlerinde arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Bazı dostluklarınızda borç alma-verme gündemleri olabilir. Son dakika durumlarına açık ve hazır olmalısınız. Harcamalarınız artabilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır bu denli hissetmediğin cesaret duygunun alevlendiğini hissedebilirsin. Bu yüzden plan yapmaktan çekindiğin konuların üzerine gideceksin ama planlarını gerçekleştirmek için aceleci olmamalısın. Bugün, toprak burcunda Uranüs Retro’su başlıyor. Birikimlerini değerlendirmek için önemli kararlar alabilirsin. Arkadaş çevrende istemediğin olaylarda adının geçmesi, seni rahatsız edebilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak ve yalnız düşüncelere dalmak isteyeceksiniz. Bu yalnızlık süreci sizin bazı gerçekleri görmenize vesile olabilir ve kendinizi dinlemek için daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda ilerliyor. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakmalısınız. Belki arkadaşlar ve gruplarla ilgili bir konu sizi bu dönemde daha hassas kılıyor olabilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş bağlamında istediklerinizi elde etmek için daha çok insan ve doğru kişilerle iletişime geçiyor olmanız oldukça önemli olabilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdaki girişime tamamen kendinizi vermeden önce tecrübeli birine danışmanızda fayda var. Her şartta finansal durumunuz gittikçe iyileşecek gibi gözüküyor. İş yükününüzü biraz hafifletmeyi başarırsanız, ailenize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırabileceğiniz daha mutlu bir hayat mümkün.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün keyifsiz bir şekilde güne hazırlanırken öğleye doğru neşeniz yerine gelecek. Çözülmesi gereken problemlerinizi, kafanızda yeniden düzenleyeceksiniz. Yeni planlarınızı daha çok seveceksiniz. Konuları dağıtmadan çözüme kavuşmayı deneyin.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keyifli bir hafta sonu başlıyor. Uzun süredir bir araya gelemediğiniz arkadaşlarınızla buluşup vakit geçirebilir, işinizle bağlantılı düzenlenen bir etkinlik ya da organizasyona katılabilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızı sınama gereği duyacağınız bir gün. Beklentileriniz konusunda alınganlık gösterebilirsiniz. Olayları gereğinden fazla abartıyorsunuz. İletişim konularının gündem kazanması sonucunda, kuracağınız zincir, bilmediğiniz konularda sizi bilgi sahibi yapacaktır.

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>