Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, siz ve sevgiliniz bugün ilişkinizde verdiğiniz sözlerden ve hatta evlilikten bahsedebilir. Bu biraz ani gelebilir ve bu yüzden de rahatsız edici görünebilir, ancak akışına bırakın. Geri çekilmek, bir şeyler kaybetmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz yoksa, sosyal bir etkinlikte birçok şey hakkında saatlerce konuşabileceğiniz, yeni ve heyecan verici biriyle temasa geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Sen ve arkadaşlarının elde etmeye çalıştığı bir şey konusunda ani değişimler yaşanabilir ve istediğiniz sonuç beklediğinizden çok önce önünüze gelebilir. Geçici olarak kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Şimdi bunu düşünme. Yerine, arkadaşlarınla hemen bir kutlama planla! Birkaç gün içinde konuyla ilgili kavrayışın artacaktır.Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fırsatlarla karşılaşmak için temponu yavaşlatmayı düşünebilirsin. Bu sayede çevrendeki gelişmelerle daha yakından ilgilenme fırsatın olacak. Aynı anda hayatın tadını da çıkarmayı ihmal etmemelisin.

21 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güneş ise Oğlak burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında iyimserlik ve yapıcılığı nispeten geride bırakıp, öncü ve lider tarafınızla hareket etmeye başlayacak, geleceğinizle ilgili cesaret içeren bir karar alacaksınız. Kendinizi gösterme, denenmemişi deneme zamanı.

21 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının hakkında ne düşündüğü umursamıyorsun. Ama yine de işlerinde hata yapmak istemeyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, yakın çevren evlilik konusunda çeşitli imalarda bulunabilir. Lüks giderlerini kısıtlamak ve bütçeni yeniden hesaplamaya karar verebilirsin. Evcil bir hayvanın varsa, sağlık problemleriyle ilgili endişelerin artabilir. Zamanı iyi yönetmek için kendine yeni bir düzen getirmek isteyeceksin. Planlamalarını yaparken önceliği sağlığına vermeyi düşünebilirsin.

21 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün başlatmak istediğiniz konuları başlatmak için çok uygun bir gün. Lütfen bunun için bazı girişimlerde bulunun. Yanlış anlaşılmalara ve dedikodulara karşı ekstra dikkatli olun. Aceleciliğiniz size pahalıya patlayabilir sakin bir şekilde hareket etmeye dikkat edin.

21 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız konulara doğru çekilebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gün yüzüne çıkabilir. Gün içinde işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal açıdan zor durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Evdeki işlerinizi tamamlayabileceğiniz zamanlar olabilir.

21 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatınızda en çok neyi değiştirmekten korkuyorsanız onu değiştirme cesaretine sahip olacağınız bir gün.

21 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen yazı yazmaktan nefret ediyorsunuz. Fakat bugün, temize çekilmesi gereken notlar ve belgeleri halletmeye niyetlenerek kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Bazen bu görevleri en son ana kadar bekletiyorsunuz fakat bugün onları en ön sıraya koyup kolayca halledebilirsiniz. Bugün sözlü iletişimde daha başarılı olacak ve doğru kelimeleri bularak kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

21 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer basamaklarını tırmanışınız, tercih ettiğiniz kadar hızlı ve kolay bir şekilde ilerlemeyebilir, Bu, herhangi bir şekilde kendinize dikkat çekmeye çalışmak için en iyi zaman değil, çünkü bu süreçte yanlış bir taşa basmanız kolay olabilir. Kafanızda veya size sunulan planda, bir şeyler daha net olana kadar ağırdan almak isteyebilirsiniz. Zamanı gelince olacaklar, olması gerektiği gibi ve beklediğinizden daha iyi olacaktır.

21 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için; çoğu kez sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

21 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

21 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın bu son gününde gerçekleşecek olan Dolunay, eğitim ve iletişim süreçlerini gündeme getiriyor. Ayrıca yakın çevrenizle ilişkileriniz gündemde. İlişkilerle ilgili bir sorgulama sürecine giriyorsunuz.

21 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz üzerine fazlaca düştüğünüzü düşünmeye başladı. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin

21 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>