Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte planlar yapma ve kararlar alma şansınız olacaktır. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacaksınız.

İş yaşamınızda enerjik olacağınız bir gündesiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Gün içinde yeni kararlar alabilir daha önce ilgilenmediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni planlar yapabileceksiniz. Ancak harcamalarınızı kontrol etmeye önem vermelisiniz.

Sorunlarınıza ani bir şekilde çözümler bulabilir ve harekete geçebilirsiniz. Detayları gözünüzden kaçırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde önemli kararlar söz konusu. Bazı şeyleri belirleyip netliğe kavuşturma çabalarınız olabilir. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz bazı koşullarda kaçırdığınız fırsatlar olabiliyor. Fikir ayrılığına düştüğünüz biriyle diyaloğunuz, bugünlerde fikir ayrılığı boyutundan daha yukarılara tırmanabilir. Koşullanmalara karşı dirençli olmanız gerekiyor.

21 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 07:01 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisinde Salı günümüz başlayacak. Bu enerji kişiyi yeniliklere hazırlar ve başarılı çıkışlarda bulunması için teşvik eder. Düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Ben derim ki, tüm olasılıkları akıllıca gözden geçirelim. Merkür astrolojik olarak Kova burcunda gayet olumludur. Eğer ileriye dönük bir projeniz veya bir fikriniz varsa, bunu topluluk veya bir grubun içinde kabul ettirmek yönünde düşünürsünüz. Saat 10:07 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, işlerimizi düzgün bir şekilde yapmaya gayret göstermeli, toplum içinde saygınlığımızı korumalı, görev bilinci içinde hareket etmeliyiz. Mesleki konularda kişisel açıdan size doyum sağlayabilecekseçeneklerini gözden geçirmekte fayda vardır. Saat 16:15 Ay-Güneş görünümü,hayatımızla ilgili konularda hassasiyete neden olabilir. Ancak görev ve sorumluluklarımızın farkında olmakta ve buna göre hareket etmekte yarar var. Saat 17:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işimizde daha titiz çalışmamızı, olumlu yönde gelişmemizi destekleyicidir. Başkalarına destek oluruz, kendimize güvendiğimiz için, zorlukları daha kolay aşabiliriz. İşlerimizi detaylı bir şekilde takip ederiz. Saat 21:27 Merkür-Jüpiter görünümü, farklı proje ve çalışmalarımızla toplumda ilgi uyandıracağımızı gösteriyor. Ayrıca soysal yaşam ve özel ilişkimizde iletişim güçleniyor. Ortaklaşa düşünme, hedef belirleme ve uygulamada başarılı olabiliriz. Güzel haberler almanız, işlerinizi kolaylıkla bitirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor zamanları geride bırakacaksın. Bugün kazalara karşı daha dikkatli olman gerekebilir. Dostların için fedakarlık yapabilirsin.

21 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve sosyal statünüz için önemli eğitimler almak ve hayatınızı yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni ufuklar kazanabileceğiniz özel bir gün. Seyahatler ve yabancılarla iletişimler hız kazanabilir.

21 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Etki altında kalacağınız durumlar olabilir. Bazı konularda hızlı karar alabilirsiniz. Düşüncelerinizde abartılar olabilir.

21 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

21 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda değişik konuların, farklı konuşmaların ve görüşmelerin üzerine eğilebilirsiniz. Bugün,hayatınızda ortaklaşa adımlar atmak isteyebilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz.Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız. Arkadaş ortamından biriyle ortaklık kurabilir yahut ticari bir başarıya ulaşabileceğiniz bir faaliyete başlayabilirsiniz. Bu beş günlük etki sayesinde sıra dışı bir başarı elde edebilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Seyahat, eğitim, fikir tartışmaları gibi konular, günün ana temaları olabilir. Tüm bunlar, birbirleriyle bağlantılı halde, bir zincir de oluşturabilirler. Daha geniş bir bakış açısı kazanmak, yeni yaklaşımlar benimsemek, oldukça kolay olabilir.

21 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 54' 41" R
Ay
Kova
02° 06' 06"
Merkür
Koç
17° 05' 28"
Venüs
Boğa
01° 36' 59"
Mars
Koç
00° 06' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 26"
Satürn
Balık
16° 37' 10"
Uranüs
Boğa
22° 22' 33"
Neptün
Balık
28° 55' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 13"
Lilith
Başak
23° 23' 36"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>