Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Potansiyelinin Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugünün güzel enerjisi, sevdiğin kişi ile arandaki mevzuların çözülmesi için sana güzel fırsatlar sunacak. Aranızdaki iletişim artabilir ve bu sayede birbirinize karşı anlayışınız çoğalabilir. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendir.

Bir probleminiz var. Ancak yönetici kadrodan biriyle çözebilirsiniz. Ama o zaman da sevdiğiniz bir çalışma arkadaşınızın ihbarcısı olacaksınız. İki ayağınız bir pabuçta görünüyor.

Paranı gereksiz harcamalara bağlamamalısın bugün. Daha önceden aldığın kıyafetlere çok fazla para verdiğini düşünebilirsin. Parayı seni daha mutlu edecek şeyler için harcaman gerekebilir bugün.

Daha aktif olman gereken bir gün. Günü tembellikle geçirmemeli ve kendin için güzel bir egzersiz programı yapmalısın. Bu sayede hem kuvvetin artacak hem de daha rahat nefes alabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin bir insana yardım etmek için günlük planlarını iptal etmen gerekebilir. Bu durum seni üzse de, sevdiğin kişiye destek olma fikri sana iyi gelecek. Ayrıca bu kişiden yeni şeyler de öğrenebilirsin bugün.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir konuya dair başarılar elde edeceksiniz. Kendi kabuğunuza çekilme isteğiniz bugün tüm gün boyunca etkili olacak. Kendinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Keşfetmediğiniz yönlerinizi görmek hayata karşı oluşturduğunuz bakış açınızı değiştirecek.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde önemli bir görüşmeden dolayı koşturma halinde olabilirsin. Dalgınlığın gün içinde bazı işlerini aksatmana neden olabilir. Potansiyelinin farkında olduğun, kendini keşfettiğin bir gün. Aklın hızlı çalışıyor ve çok aktif bir şekilde üretkensin. Sürekli düşünceler içindesin uyku bile uyumayacak kadar bir şeyler üretme peşindesin.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle kendinden emin hissediyor ve günü doğrudan ele almaya hazırsın. Önlerine çıkan herhangi bir zorluğun üstesinden gelmek için yeterli gücün var ve kendini çok fazla enerji gerektiren görevlere kaptırmış halde bulabilirsin. Ancak, kısa sürede kendinizi bunalmış bir şekilde bulmamak için kendinde gücü ya da öfkeyi aşırı büyütmemeye dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Duygusal davranabilirsiniz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlahi olan enerjinin hayatınızdaki etkilerini gördükçe ibadet isteğiniz artabilir. Şükretmeniz gereken noktaların farkında olacağınız bir dönemdesiniz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşkta çok ilginç bir durum ile karşılaşabilirsin. Fiziksel olarak büyük çekim hissettiğin birisi ile karşılaşman olası. Bazı şeyleri inkar etmene gerek olmayabilir bugün. Aşka zaman ayırman gerekebilir.

22 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir satın alma şu anda size çekici gelebilir. Belki bir arkadaşınız benzer bir şeye sahiptir veya ürün sosyal medyada havalı görünüyordu. Çevrimiçi incelemeleri saplantılı bir şekilde ne kadar çok okursanız, muhtemelen o kadar çok ilgileneceksiniz. Gün içinde ne kadar süre mümkün olursa olsun, dijital dünyadan kopmak size gerekli bakış açısını verebilir. Artık ona bakmadığınızda o öğeyi aklınızdan çıkarabiliyorsanız, muhtemelen onsuz da yapabilirsiniz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmayı biliyorsunuz.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Ayrıca iletişimde beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. Güzel bir gün dilerim.

22 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde fazla alınganlık yapmanız, gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Aşk konusunda cesur davranabilirseniz, hayatta başka heyecanlar da olduğunu fark edeceksiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. Uzun zamandır beklediğinizfırsatı karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklenti içine girmekten kaçının. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

22 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>