Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Fırsatlar Yaratıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşkta canını sıkan olaylar yaşandıysa eğer bunların neden gerçekleştiğini görmen gerekebilir. Bir şeylerin tekrarlanmaması için kendini sağlama alman gerekebilir. Bu konularda özenli davranman iyi olabilir.

Son birkaç günün gerilimini geride bırakıyorsunuz. Öğle saatleri daha temkinli olmalısınız. Parasal açıdan kaynaklarınızı yerinde kullanmanız önem taşıyor.

Kendini maddi açıdan daha rahat hissedebilirsin bugün. Kaygılarının arasında parasal mevzular olmayabilir. O yüzden rahat bir biçimde hayatının diğer alanlarına odaklanabilir, daha iyi sonuçlar alabilirsin. Bu durumu iyi değerlendirmen şart.

Evinin hijyenini sağlamak veya kullanmadığın eşyaları ayak altından almak çok iyi olabilir senin için. Yaşadığın ortama bir dirlik ve düzen getirmek, ruhen de rahatlamanı sağlayacak. Fazlalıklardan kurtulmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın yorgunluğunu atmak ve kendine odaklanmak bugün kendin için yapabileceğin en iyi şey. O yüzden var olanyükünden fazlasını almamalısın üstüne. Mümkünse bir şeyleri ertelemen de iyi olabilir. Biraz kafa dinlemek iyi olabilir.

25 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Bu iyi... Enerjinizin atmosferde önemli bir yeri olduğunu hissedebilmek için bu fırsatı bazı ev işleriyle uğraşarak değerlendirin. Yeni resimler asın, ilham verici makaleler okuyun ve mizahi yönünüzü harekete geçirecek karikatürlere gülün. Sözleriniz ve davranışlarınızla yumuşak ve nazik olun. Takmayın kafanıza!

25 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda yeni arayışlar ve beklentilerin olabilir, bu bağlamda yeni fırsatlar yaratabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan ortaklarınla detaylı konuşmalar yapabilirsin. Arkadaş grubunda daha yapıcı olma misyonunu üstleniyorsun, birbirine kırgın olan arkadaşlarını bir araya getirebilirsin.

25 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın her zaman beklentilerinize göre gideceğini düşünmemelisiniz. Yanlış yaptığınızı ya da bir sorunla karşılaştığınızı gördüğünüzde bunu kabul ederek ilk adımı atmanızda fayda var. Bu adım size doğru kişilerden destek ve tavsiye almayı sağlayacaktır.

25 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

25 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Satış sektörü gibi işlerde kolayca başarı kazanabilirsiniz. Size stresli hissettiren her konunun beklenmedik bir şekilde düşündüğünüzden daha kolay olduğunu görebilirsiniz.

25 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda çok fazla fikir ürettiğini fark edebilirsin. Bunların hepsini uygulamaya çalışmak senin için yorucu olabilir. Yanındaki insanlarla birlikte hareket etmek senin için daha iyi olabilir. Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye devam etmelisin.

25 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğinizin peşinden gitmekten çekinmenize gerek yok! Özellikle bugün değil, birkaç haftayı kapsayan bir dönem sizi yarışı koşmaya ve ödülünüz için ilerlemeye hazırlıyor. Büyük bir fırsat ayağınıza gelebilir, ancak bu, arkanıza yaslanıp başkalarının bir şeyler gerçekleştirmesini beklemeniz gerektiği anlamına gelmez. Daha önce kilitli olan kapıları çalmaya başlarsanız, en hafif dokunuşta kapıların açıldığını görebilirsiniz.

25 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz, dikkat.

25 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

25 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Topluluk, derneklerde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

25 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

25 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>