Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişim Konusunda Temkinli Olman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün herhangi bir söz vermeden önce iyice düşünün. Özellikle de aşk hayatınız söz konusu olduğunda bazı şeyler tehlikede. Bazı teklifler almanız muhtemel. Bu tekliflere nasıl cevap vereceğinizi biliyor musunuz? Aslında doğru yoldasınız ama bugünkü yollar bir yol ayrımındaymışsınız gibi hissettirebilir. Bugünün anahtar kelimesi, içgüdülerinize güvenmek ve ideallerinize sadık kalmak.

Bugün başkalarının düşüncelerine bağlıymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Her zaman psişik bir tarafınız oldu ve bugün bu tarafınız gözler önüne serilebilir. Patronunuzun size ihtiyaç duyacağı bir şeye dahil olabilirsiniz. Bu işi vaktinden önce yaparak, bu kişiyi hassasiyetiniz ve inisiyatifinizle etkileyebilirsiniz. Ya da belki partnerinizin istediği bir şeyi fark edebilirsiniz. Bugün sezgilerinize göre hareket edin, hoş sonuçlar elde edeceksiniz!

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü elinizden geldiğince iyi değerlendirmelisiniz. Elinizdeki işi bitiremeyince kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz ve moraliniz bozulacak. Eliniz kolunuz bağlı beklemek yerine olanca azminiz ve üretkenliğinizle yeni bir yol bulun. Şansınız yaver giderse elinizde fazladan zaman bile kalabilir!

25 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Sabah meydana gelen Ay ve Merkür kavuşumuyla hisleriniz güçlü olacaktır. Bu sabaha karşı gördüğünüz rüyalar çıkabilir. Ay'ın Neptün ile yaptığı pozitif açıyla bugün duygusal olarak da mutlu olacağınız bir gündesiniz. Sağlık sorunlarınızda şifa bulabilirsiniz. Ay, saat 20:29'dan itibaren boşluğa giriyor.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçek duygularını göstermek için önemli bir gün olacak. Başkalarının senin hakkında söylediklerine kafa yormamak için başka işlere odaklanmak isteyeceksin. Otoriter kişilerle gün içinde ters düşmen mümkün. Eğer işinden ve bulunduğun konumdan memnun değilsen beklediğin haberi alabilirsin. İş görüşmelerin hız alabilir ve bu vesile ile hayatını yeniden şekillendirebilirsin. İşinden ve bulunduğun pozisyondan şikâyetçi değilsen gelişmelere şimdiden açık olmalısın. Alacağın haberler başka ülkelerin kapısını açabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili yaşanacak gelişme büyük bir kutlamaya dönebilir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklemediğiniz bir telefon ya da eski bir ilişkiniz hayatınızın tam ortasına düşebilir. Ne yapacağınızı şu an için bilmiyor olabilirsiniz ama bu heyecan sizin hoşunuza gidiyor olabilir. Karşı cinsten ilgi görmek veya takdir bulmak sizi oldukça motive edecektir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu konuyla ilgili duygusal bağ içinde olduğunuz kişiler sizi sıkıntıya sokabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Olayları iyi tarafından algılamaya çalışın. Akışta kalın.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun vadede gerçekleştirilmesi gereken hedefler kendinize belirleyebilirsiniz. Heyecanlı karakterinize tezat sabırlı olmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pozitifliğiniz sadece söylediklerinizle veya yaptıklarınızla sınırlı kalmıyor bugün. Aynı zamanda başka insanların hayatında da iyileştirici bir etkiniz var. Bunu ya ufak bir iltifatınızla ya da jest ve mimiklerinizle yapıyorsunuz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü yeni ay öncesinde eskileri artık geride bıraktığınız bir gündeme işaret edebilir. Duygusal gerilim ve strese dikkat etmeli, gün boyu sizi konsantre edebilecek, oyalayacak uğraşlar bulmalısınız. 

25 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta biraz sıkıcı haberlerle başlayabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinizi değiştirmek istiyorsunuz. Bu sadece fiziksel anlamda değil, hayata genel bakışınız konusunda da yanlış yaptığınızı düşünebilirsiniz. Enerjiniz düşük. Aslında karar değişikliklerinizin moralinizle bağlantısı var. Bu sebeple acele kararlar vermemelisiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili koç; finansal durumunu etkileyen gelişmelerle haftaya başlayabilirsin. Bu alanda istikrar sağlaman zor olsa da kendini veya ortak kaynaklarını güvende hissettiren insanlardan fikir ve destek alabilirsin. Yaratıcılığını ve zekânı kullanarak köklü çözümler üretmek de mümkün. Keyfi ve ani harcamalardan kaçınmanda fayda var.

25 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 18" R
Ay
Başak
05° 16' 21"
Merkür
Boğa
00° 47' 20"
Venüs
Boğa
20° 45' 36"
Mars
Koç
12° 02' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 50"
Satürn
Balık
17° 50' 24"
Uranüs
Boğa
23° 16' 31"
Neptün
Balık
29° 20' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 27"
Lilith
Başak
25° 07' 03"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>