Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlginç haberler alıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, bir ilişkiyi daha iyi bir hale getirmeniz için iyi bir zaman. Zihniniz açık olacak, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini görebileceksiniz. Sadece bunuhnla kalmayıp, pozitif enerjiyi harekete geçirecek kadar da cesur hissedeceksiniz! Aklınızdakileri paylaşın ve sevdiğiniz kişiye karşı açık olun. Paylaşılması gereken bazı düşünceler veya duyguları saklamış olabilirsiniz. Şüpheleri ortadan kaldırarak, daha uyumlu bir ilişkiye doğru yol alacaksınız.

Bugün pek çok yaşlı insanla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Bugünün enerjileri sizi devlet adamları ya da önemli şahsiyetlerle iletişime geçirecek. Belki de işyerinde çok deneyimli bir akıl hocanız vardır. Bu kişinin bilgisini sünger gibi içinize çekin ve ona hayat deneyimiyle ilgili sorular sorun. Büyükbabanızı ya da amcanızı da ziyaret edebilirsiniz. Bu kişinin sizinle paylaşacak faydalı fikirleri olabilir.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Kendine her zaman vakit ayıramıyorsun, ama bugün buna ihtiyacın olacak. Eğer çocukların varsa dışarıdan yardım al. Bebek bakıcısı çağır ve öğleden sonrasında bakıcı onlarla ilgilensin. Kendin olup rahatlamak için zamana ihtiyacın var. Uzun bir yürüyüşe çık ve tazeleyici bir mineral banyosu yap. Tükenmiş olan pillerini şarj et.İçinizde bir huzur ve uyum var bugün. Buna inanın ve bundan keyif alın. Birkaç gündür inzivaya çekildiğiniz yuvanızdan çıkma vakti şimdi. Hayat can sıkıcı olabilir, ama sıkıntı değil; her zaman yalnızlığınıza dönebilirsiniz. Ancak çok da oralarda kalmayın zira romantizm rüzgarları her an esebilir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gözünüzü korkutan durumlar karşısında cesur olun. Onları olduğu gibi kabul edip kendinize meydan okuyun. Özellikle bazı insanlar sizi ilk başta ürkütebilir, ancak bu kaçmanız gerektiği anlamına gelmez. Hissettiğiniz korku büyük olasılıkla bu kişiden ya da durumdan bir şeyler öğrenebileceğinize dair bir işaret, dolayısıyla olduğunuz yerde kalın ve kulak verin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 02:53'te Aslan burcuna giriş yapıyor. Aşk hayatınızın gündemde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Sevdiğinizle artık geçmişi unutup ileriye doğru yeni bir sayfa açmayı düşünebilirsiniz. Bugün Mars ve Uranüs arasındaki güzel görünümle beraber çalışma hayatınızda verdiğiniz emeklerin karşılığını gördüğünüz bir gün olabilir. Aniden birfırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç haberler alıyorsun!Bugün ummadığın olaylarla karşılaşman söz konusu olabilir ve yaşananların akla mantığa sığmadığını düşünebilirsin. Ufak tefek işlerle uğraşabilirsin fakat acele etme gereği duymayacaksın. Normalde yapmaya cesaret edemeyeceğin bir eylemi gerçekleştirebilirsin. Arkadaşlarından gelecek davetleri değerlendirerek eğlenceli zaman geçirebilirsin. Aşk hayatına renk katmayı çok istemene rağmen ne yapacağını kestiremeyebilirsin. Kendine zaman vermeli, umutsuz davranmamalısın. Akşam saatlerinde yakın bir akrabanla uzun uzadıya telefonla görüşebilir, ilginç gelişmelerden haberdar olabilirsin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı ve ani sürpriz başlayan ilişkiler söz konusu olabilir. Karşınızdaki kişinin yoğun ilgisi kafanızı çelebilir. Bu ilişkiye dair yeni ve güçlü kararlar almadan önce oluruna bırakmanızda fayda var.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken duygusal abartılar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gündür ilgilendiğiniz işlerinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söz söylemek istediğiniz kişilere kafa karıştırıcı bir yönden seslenmek eğlenceli bir hissiyat yaratabilir, yanlışı en hoş şekilde ifade etmenin yollarını arayın.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yengeç burcunda ilerlemeyi sürdürürken ev ve aile yaşamınızla ilgili konular gündeme geliyor. Eşinizden, sevgilinizden destek görebilirsiniz. Evinizle ilgili işleri halledebilir, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir ilişkinizde yeni bir ışıltı görüyorsunuz. Bu durumla ilgili aklınız karışık olabilir, kendinize biraz zaman tanıyın ve her şeyi sakinlikle düşünün. Hemen hareket etmek zorunda değilsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü dinlenmeye ayırmak isteseniz de evdeki hesap pek çarşıya uymaz. Zira gündelik işlerinizi halletmek için çok disiplinli bir enerjiye sahip olacaksınız.Muhatap olduğunuz kişilerin çalışkan tavırlarıyla birden çok işi aynı anda halletmeye çalışırsınız. Böylece her şey bir çırpıda hallolur. Akşam saatlerini sevdiklerinizle vakit geçirmeye ayırarak dinlenin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda gerçekleşen olaylar, bazı gerginlikler sıklıkla ruh halinizin değişmesine sebep oluyor. Durup dururken gerilebiliyorsunuz. Daha sakin olmaya ve iletişim dilinizi yumuşatmaya dikkat etmelisiniz. Bazı şeyleri yanlış anlayabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; endişe ve çelişki yaşamak istemediğin, planlarını en mükemmel haliyle uygulama hedefinde olduğun, cesaretle ilerlediğin güzel bir gün olabilir. Tartışmalardan olabildiğince uzak durmalı, hız ve enerjini düşürebilecek koşullara takılmamalısın. Partnerine ve sevdiklerine farklı yönünü ve yeteneklerini gösterebilirsin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 53' 32" R
Ay
Aslan
09° 27' 11" R
Merkür
Koç
28° 10' 26"
Venüs
Boğa
18° 07' 43"
Mars
Koç
10° 24' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 33"
Satürn
Balık
17° 41' 24"
Uranüs
Boğa
23° 09' 04"
Neptün
Balık
29° 17' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 51"
Lilith
Başak
24° 52' 50"
True Node
Koç
14° 53' 38"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>