Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Birlikte güzel ortamlara girebilir ve hoşunuza gidecek şekilde zaman geçirebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almaya uygun olacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işten zevk alacaksınız ve başarılı sonuçlara ulaşmayı başaracaksınız. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

Maddi konularda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özel zevkleriniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz ve size zevk verece ortamlara girebilirsiniz.

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay'ın Merkür ile sert kontağı eğitim hayatınızda, akademik konularınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklentinizden farklı haberler getirebilir. Seyahatlerinizde gecikmeler olduğunu öğrenebilirsiniz. Günün devamında Ay-Uranüs ve Güneş-Mars açılarının olumlu desteğiyle var olan sorunlarınızı rahatlıkla çözebilirsiniz. Sürpriz gelişmeler de karşınıza çıkabilir. 09:17-09:47 arasında Ay boşlukta ilerledikten sonra, 09:47 itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınıza önem vereceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Ay'ın Kiron ile kontağı kısa süreli geleceğinizle ilgili karamsar düşünmenize neden olsa da günün geri kalanında her şeyin rayına oturduğu, huzurlu bir gün sizleri bekliyor olacak. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle bir araya geliyorsun!Bugün güne hâkim olan duygusal atmosferden sıyrılıp risk almaya, yenilikçi nitelik taşıyan olaylara dâhil olmaya hazırsın. Öncü nitelikli bir burç olarak ben kurallara uymam ama kural da koymam anlayışına sahipsin. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, gideceğingörüşmesinde kendini çok iyi ifade etmelisin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle ev alışverişine çıkabilirsin. Yapacağınız alışverişte teknolojik ürünlere ağırlık verebilirsiniz. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Esprili yanını ortaya çıkararak, sevdiklerine komedi tadında bir akşam yaşatacaksın. Akşam saatlerinde sosyal medyada vakit geçirirken, arkadaşının yaptığı paylaşım seni biraz rahatsız edebilir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın otoriter figürlerle konuşurken üslubunuza dikkat etmeniz gereken bir gün yoksa ilişkileriniz kırıcı bir hal alabilir. Kariyer hayatınıza biraz daha tahammülü olmalısınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişinizi değiştiremezsiniz ama geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. Kendinizi ve başkalarını suçlamamalısınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcu inançlarınız ve bu zamana kadar doğru bildikleriniz ile sınanıyorsunuz. Bir felsefeniz vardı. Belki değişken ve esnekti ama belli sınırları olan doğrularınız vardı. Şimdi gördüklerinizin hiç de göründükleri gibi olmadığını fark edeceksiniz. Önce fark edecek sonra da iyileştirmeye çalışacaksınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anda yaşayan, hayal kurmayı seven, coşkulu Koçlar için bugün hedef odaklı davranıp, üretmek için koşullar uygun. Hızlı öğrenme, uygulama ve geliştirme imkanları olacaktır.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısını ailenize ve sevdiklerinize ayırın. Zira sizi çok özledikleri için bundan mutlu olurlar. Sizin tarafınızdan korunup, kollandıklarını hissetmek onlara huzur verir. Evdeki ihtiyaçlar için alış verişe çıkıp, sonrasında keyifli bir yemek sohbeti yapabilirsiniz. Biraz sakinlik ve durağanlık sizin canlı temponuza iyi gelir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili birçok konu gündeme gelebilir ve gününüzü bunlarla uğraşarak geçirebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerin fazla olması, iletişim, haberleşme, fikir alışverişi ve bilgi paylaşımının artması anlamına gelecektir.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>