Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yeni bir döneme biraz isteksizce giriyorsunuz. Yeniliğe mi, yoksa onun dostluğuna mı daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz, buna karar veremiyorsunuz. Onu artık bir sevgiliden çok, bir dost gibi görmeğe başladığınızı fark ettiniz.

Birarkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var. Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek.

Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Maddi durumu biraz rayına soktunuz. Bütçenize ummadığınız girdiler oldu. Bu kısmen de olsa sizi biraz toparladı.

Bazen isabetli tahminler yapamıyorsunuz. Zor bir ihtimal olarak gördüğünüz bir sıkıntının tedbirini almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta içinde alacağınız bir haber, bazı arkadaş ilişkilerinizi askıya almanıza neden olabilecek. Tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi boşuna kuruyorsunuz. Bugünü son saniyesine kadar yaşamak istiyorsunuz. Hareketli, gezmeyi çok seven birisiniz. Bu yanınızı yeterince tatmin edememekten şikayetçisiniz. Hafta sonlarını elinizden geldiğince bu tatmin için kullanmaya çabalıyorsunuz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 01:36-16:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Size tavsiyem ihtiyaçlarınızı elinizdeki miktara göre uygun bir şekilde halletmeye çalışmanızdır. Buna uyulmadığı takdirde, tahmininizden daha fazla para harcayabilirsiniz. Genel olarak boşluk etkisi altında, istekler yerine gelmediğinde, içsel bir öfke hali oluşabilir. Oysaki her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmeye çalışmak, arzularınıza uygun olmayan durumlarla karşılaştığınızda sakin ve kontrollü olmakta yarar var. Saat 16:26 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, hem çalışma hayatınızla alakalı konuları gündeme getiriyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi. Burada dikkat edeceğiniz husus, işinize önem vermek ve planlı çalışmak. Eğer sorunlarınız varsa, bunları akıllıca dile getirmektir. İletişim ve haberleşmede etkili saatlerdeyiz. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye, işe odaklanmakta yarar var. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yeteneklerimizi değerlendirme, bir ürün veya çalışma yoluyla sergileme fırsatı veriyor. Gelişim yolumuz kendimizi göstermek ve ilgi uyandırmak. Bu nedenle, çabuk öğrenmek taraflısı olacağız. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Eski hesaplar açılırken sevgilinden ayrılma nedenini başkasına mâl edebilirsin. Özellikle ailesi ile yaşayan Koç burcuysan kendini olmadık konuşmaların içinde bulabilirsin. Attığın adımlar veyerindeki performansın, fark edilir nitelikte. Kendine olan güvenin sosyal hayatında da epey dikkat çekecek. Arkadaşların veya içinde bulunduğun herhangi bir grupla ilişkilerinin ön plana çıktığı bir gün. Ancak akşam saatlerinde kaygılarını yönetmekte zorlanabilirsin. Yaşam alanın ile ilgili gelişmeleri tekrar gözden geçirmek isteyeceksin. Çalışma alanını düzenleyebilir, gereksiz eşyaları atabilirsin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatleriniz ve yakın çevre ilişkileriniz yönünden keyifli bir gün geneli. Bugün geçmişten gelen bazı haberler sizi heyecanlandırabilir ve kendinize bir şans daha vermek isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar, keyifler ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz zamanlar getiriyor. Aynı zamanda verimli de olabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm engellere rağmen kariyerinizle ilgili büyük bir yükseliş içine girip zirveye çıkacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karizmatik Koçlar bugün içsel kuvvetiniz fazla. Eğitim ve sanat konularıyla meşgul olabilirsiniz. Ani kısa yolculuklar, ailevi konular gündem olabilir. Eş, partner konularında beklediğiniz ilgiyi göreceksiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ayın etkisi altında hafta sonunda iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklarda aksilikler peşinizi bırakmayabilir. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>