Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planların Hazır Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2020, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, manevi yönden, entelektüel güce ve inanca sahip muhtemelen bir erkek sizi çok etkileyebilir. Bu kişi, dürüstlük denince akla ilk gelen kişi. Onunla karşılaşmanız, bir iyilik yapmanız ya da belki de bir hayır kurumuna kendinizi yürekten adamanız için ilham kaynağı olacak.

Bugün, diğer insanlara şifa enerjisi vermek için iyi bir gün. İşyerinde yüksek miktarda stres hisseden bazı insanlar olabilir ve onların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilirsiniz. Belki duruma bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki objektif ama tutkulu bir bakış açısı edinmelerini sağlayabilirsiniz. Sorunları çözme ve giderme becerinize güvenin ve ihtiyaç duyduğunuz yere adım atmaya cesaret edin.

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Evde düzene koyulması gereken çok şey olması bugün sizi biraz huysuzlaştırabilir ya da gezegenlerin konumu nedeniyle biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da zorlaştırabilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

29 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kontrolünüz dışında durumlarla karşılaşabilirsiniz. Günü planlı yönetmek nispeten zor olabilir. Koşullara göre hareket etmek, şartları zorlamamak, kritik veya yönetilmesi önemli işlerden kaçınmakta fayda var. Akışta kalarak günü daha keyifli geçirebilirsiniz.

29 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı bir işe sahipsen, ortağınla aranızda çıkacak problemler meslek hayatınızda problemlere neden olabilir. Evinle ilgili yapmak istediğin değişimlere alışveriş yaparak başlamak isteyebilirsin, harcamalarını kontrollü yapmanda fayda var. Evliysen eşinle ufak bir hafta sonu kaçamağı yapmak için şimdiden plan yapabilirsin.

29 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan iletişim sorunlarınızı keskin bir dille ifade ediyor olabilirsiniz. Sorunları büyütmek yerine küçültmeyi seçerseniz sizin için daha iyi olacaktır. Sevgi ile kurulan bağlar kolay kolay koparılamaz, sizler de koparmaya çalışmamalısınız. İlişkilerinizde benmerkezciliği bir kenara bırakarak, partnerinizi anlamaya çalışmalısınız.

29 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

29 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi ilişkiye hazır hissetmeyebilir, mevcut partnerinizden uzaklaşabilirsiniz. Bugün ciddi ilişki kararlarından kaçınmanızda fayda var.

29 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

29 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyniniz bu aralar yeni fikirlere ve bir şeyler yapmanın yeni yollarına açık. Bu özelliğinide mükemmelleşmeniz için gereken pratiğe veya araştırma yapmaktır.

29 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Balık burcunda seyahat edecek. Bugün içe dönebilir, geçmiş kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.Psikolojik destek almak ve sizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim aşk, romantizm, hobiler ve çocuklarla ilişkiler konularında destekleyici bir güne işaret ediyor. Satürn'ün ileri hareketine geçişi ileve kariyer alanında daha fazla sorumluluk almanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

29 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

29 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi daha iyi bir konuma getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Gelecekte rahat bir yaşam sürdürebilmek istiyorsanız, birikim yapmaya başlamalısınız. Hayatınızda olan her şeyi kafanıza takmayın.

29 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, şimdi zihninizi sürekli meşgul etmeye başladı. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi, kaygı verici bir olasılık gibi görüyor. Mesleki faaliyetler için sabahtan iyi işaretler, ümitler bulacaksınız ve kuvvetli bir moralle işe girişip başarılı olacaksınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor

29 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>