Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mücadelenin öneminden bahsediyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Genelde dışadönük bir kişi olsanız da, bugün kendinizi belki biraz daha utangaç ve çekingen hissedebilirsiniz. Bunun nedeni de aşk veya arkadaşlık konularındaki melankolik düşünceleriniz olabilir. Çok önemsediğiniz biri uzakta olabilir ve onu özlüyor olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar bugün sizden haksız avantaj elde etmeye çalışabilirler ve özellikle kendinizi savunmasız hissettiğiniz için bunu yapmalarına izin vermeniz çok daha muhtemel. Seçici olmakta fayda var.

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Yaratıcı dürtülerin bugün kendini gösterecek. Yazmak, çizmek, bestelemek ve yaşam alanını düzenlemek için büyük istek duyabilirsin. İç sesini dinle ve bu sese kendini ifade edebilmesi için şans ver. Bu bir müzeye ya da sinemaya gitmen demek değil; onun yerine skeç defterini ya da kameranı çıkar demek. Yaratıcılığının aktive olmasına izin ver.Temponu biraz düşür. Bugün arkana yaslanıp gözlem yapma günü. Şeyleri özümse ve üzerine düşün taşın. Zihnin yüzlerce farklı yola gitmeye çalışıyor olabilir ve sen hangisinin doğru rota olduğunu bilemiyor olabilirsin. İçindeki vızıltılı sesi bastır. Çevrendeki sevgi dolu ve duyarlı güçlere açık ol. Olumlu enerjileri, yaralayıcı ve alakasız meseleleri masaya koyarak zedeleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelirken konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Her türlü şifa, terapi, tedavi konusu ilgi alanınıza girebilir ve merak uyandırabilir, titiz, çalışkan ve verimli hareket edebileceğiniz bir gün olabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Başak burcunda hareket ediyor. Ay'ın Uranüs ile yaptığı pozitif açı sayesinde çalışma hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün devamında Ay ve Neptün arasındaki karşıtlık sebebiyle sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle bağışıklık sisteminizde problemler yaşanabilir. Duygusal olarak çıkmazda hissettiğiniz kararsız bir akşam geçirebilirsiniz. Ayrıntılara değil bütüne odaklanın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadelenin öneminden bahsediyorsun!Koç burçlarının günü oldukça hareketli geçecek. Çalışma ortamında sıkıntı yaşayan bir Koç burcuysan, kendi işini kurmak için neler yapabileceğine ilişkin araştırmalar yapabilirsin. Yaratıcılığını ve hayal gücünü kullanarak farklı bir çalışma ortaya çıkarabilirsin. İlişkisini yakın bir zamanda sonlandırmış bir Koç burcuysan, onunla yeniden iletişim kurmaya çalışacaksın. Bugün gönlünden geçeni yapmaktan yana olacaksın. Gündelik hayatına ve ailene özel bir iltimas geçmek isteyebilir, onlara zaman ayırmak isteyebilirsin. Farklı arkadaş gruplarınla gün içerisinde plan yapacaksın. Yaşça küçük bir yakınına kendi ayakları üzerinde durabilmenin, mücadele etmenin öneminden bahsedebilirsin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın artık sizin üzerinizde bir yük şeklinde olması sizleri yeni çözümlere sürükleyebilir. Çözüm esnasında önünüze çıkan engelleri aşarak sonuca doğru ilerlemelisiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Başarmak için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde bir takım adımlar atmak size iyi gelecektir. Kendi iç dengenizi koruyabileceksiniz. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi ya da kötü olsun, niyetleriniz zihninizde belirmektedir bu yüzden kendiniz için en iyisini düşünüp olumlu cümleler kurmaya dikkat edin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Teşebbüs gösterin. Siz tekbaşına ve diğerleri ile birlikte eşit derecede iyi çalışırsınız. İnsanlar size direkt olduğunuzdan dolayı yöneticilik teklif ediyorlar. Hatta aynı düşüncede olmayanlar bile sizin görüşlerinize saygı duyuyorlar.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşırı ruh hali değişimleri içerisinde olabilirsiniz. Bugünkü ruh halinizle çok ciddi kararlar almamanız yerinde olur. Sakin kalın, çok acil cevap vermeniz gereken sorular dışında cevap vermeyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda zihninizle kalbiniz farklı dillerden konuşacaktır. Karşınızdaki insana beklediği ilgiyi göstermelisiniz. Yoksa aranızdaki enerjinin kopmasına neden olursunuz. Sorumluluklarınızın bilincine varmanız gerekiyor. Hafta sonunda özgürleşip iki tarafta istediği işle ilgilenmelidir. Başkalarını harekete geçirip motive etmekte çok başarılısınız. Hız ve adrenalin içeren yarış programı izleyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maceraperest ruhunuz ön planda. Hafta sonunu hareketli aktivitelerle geçirebilirsiniz. Özellikle öğrenmek ve kendinize yeni bir şeyler katmak konusunda isteklisiniz. Yeni eğitimler, kurslar ve seminerler söz konusu olabilir. İş seyahatleri gündeminize gelebilir. Sevdiğiniz insanlardan güzel haberler alabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün, günü dolu dolu geçirmek adına birçok işle uğraşabilirsin. Evde zaman geçirebilir, yaşam alanında bazı iyileştirmeler yapabilir ya da bir şeyler üretmek isteyebilirsin. Yüzeysel olmak yerine daha derin bir şekilde hareket etmende yarar var. Sağlığınla ilgili konulara da eğilmek için uygun bir gündesin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 06" R
Ay
Aslan
25° 19' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 48"
Venüs
Boğa
19° 44' 06"
Mars
Koç
11° 23' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 02"
Satürn
Balık
17° 46' 56"
Uranüs
Boğa
23° 13' 37"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 53"
Lilith
Başak
25° 01' 31"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>