Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu. Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim, zihinsel beceri, eğitim ve girişim alanlarında size kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, yeni bir adım atabilme cesareti ve hayatınızı yeniden şekillendirme gücüdür. Ekip çalışması ve sosyal ilişkiler güçlenir. Bir amaç etrafında birleşilir. Siyasi grup, organizasyon, takım halinde yapılan aktiviteler başarılı şekilde lanse edilir. İnsancıl amaçlar, geleneksel olandan uzaklaşmak, yeniye yer açmak, maddi-manevi kazançlı çıkmak bu görünümün size sunduğu kuvvettir. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıt etkisinde, her konuda gelişimi önemsemeliyiz. Gelir-geçer tarzda düşünmemeli, gerçekçi olmalıyız. Saat 22:05 Ay-Merkür olumlu görünüm sayesinde, düşüncelerimizi özgürce ifade edebilme, daha geniş bir açıdan hayatı ele alarak düşünebilme ve çevremizdeki insanlarla yazım ve sözel anlamda ifade edebilme gücü kazanacağız. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini çok hafiflemiş hissedeceksin. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığın bir konu lehine çözüme ulaşacak. Sabretmen gereken bir süreç olduğunu unutmamalısın. Uzun zamandır ertelediğin işlerini tamamlayabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sürpriz bir şekilde sevgilinin bazı yakınlarıyla tanışabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, aklıselim düşündüğüne inandığın kişilerden yardım isteyebilirsin. Her ne kadar kendi sorunlarını kendin halletsen de, işin içinden çıkamadığında paylaşmanın önemli olduğunu anlayacaksın. Çocukları olan bir Koç burcuysan onlarla, bizim çocukluğumuzda böyle değildi diyeceğin etkinliklere katılabilirsin. Candan sevdiğin arkadaşınla ilgili güzel bir haber alabilirsin.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek eş gerekse ortaklık ilişkilerinizde karşı tarafın beklentilerini daha fazla önemsemeniz gerekmekte. Zira kendi bildiğinizi okumak bazen size zarar veriyor olsa da bu huyunuzdan vazgeçemiyorsunuz. Kariyer hayatınızda ise düşüncelerinizdeki çelişkiler sosyal çevreden alacağınız desteklerle yerine daha güvenli duygulara bırakacaktır.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirler ve projelerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaş grubu içinde ya da sosyal alanda hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve enerjik biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabahın erken saatlerini verimli geçirecek ve enerjinizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzun zamandır bir beraberlik içindeyseniz ve ilişkinizin adını bir türlü koyamıyorsanız bugün partnerinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Ailevi konularda da güven tazeleyeceğiniz bir gündesiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle fazlasıyla aktif olacağınız bir gün geçireceksiniz. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızla ilgili girişimlerinizi keyifle sürdüreceksiniz. Ancak, öğleden sonra bazı olaylar yüzünden keyfiniz kaçabilir, huzursuzluk duyabilirsiniz. Bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>