Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizi fazlasıyla sorgulayabilir, olumsuz yargılara vararak yanlış kararlar alabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz.

Gün içinde yapacağınız çalışmalar, özellikle öğleden önce saatlerinde size daha zor gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evrenin nasıl işlediği, yaşam, ölüm ve mistik konular bugünlerde çok fazla ilginizi çeker. Korkularınız, takıntılarınız artarak sebepsiz sıkıntılara ve gözyaşlarına sebep olabilir. Aslında ruhsal boyutta huzura ermeniz için bilinçaltınızı boşaltmayı kısa sürede öğrenmelisiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Erken saatlerde aktif olan Merkür ve Neptün arasındaki sert etkiyle kalp kırıklıklarına açık bir zamanda olabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu olumlu kontak öğlen, bu etkinin üstüne size şans getirecektir. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 18:07'de Ay uzun süre boşluğa giriyor. Çözüme ulaştırmanız gereken konularda çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küslükler son buluyor!Merkür-Neptün 90'lığı güne eşlik ediyor. Bugün senin için önemli bir gün. Eğer yatırım yapmayı, girişimde bulunmayı planlıyorsan, bugünü mutlaka çok iyi değerlendir. Gökyüzü bugün alınan kararların uzun soluklu olacağına ve kazanç getireceğine işaret ediyor. İlişkini yakın bir tarihte bitirdiysen, ona özlemin ağır basabilir. Evliysen, eşinin yapacağı sürprizle müjdeli bir haber alabilirsin. Gün içerisinde katılacağın davetler ve tanışacağın kişiler, ufkunu açacak. Anne ailesinde yaşanan küslüklerin son bulmasıyla, rahatlayacaksın. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli saatler geçirebilirsin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

KOÇ

30 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Gün içinde bedensel konuları ihmal etmemeye çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin ilgisini üzerinizde tutmak hususunda başarılısınız. Enerjinizin arttığı bugünlerde mesleki konularda da güler yüzünüzle ön plana çıkabilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; önceki günlerdeki durağan enerjini bir kenara bırakacağın, daha sosyal bir gündesin. Kendini ve hedeflerini göstermek isteyebilirsin,  ancak ifadelerindeki yüksek güven hata yapma olasılığını arttırabilir. Yeni girişimler yapmak için uygun bir gün. Gün içinde sevdiklerinin sorunları seni biraz gerse de sonrasında daha keyifli hissedebilirsin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyukariyer ve statü konularında güvenli alan arayışınız artarken, katılaşmış, faydasını yitirmiş değerleri, yöntemleri sorgulayabilirsiniz. Risk almaktan kaçınmak önemli. Sabır sınavları yaşanabilir.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz. Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

30 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>