Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önemli Görüşmelerin Var Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın desteği seninle olacak bugün. Ne olursa olsun onun yanında olduğunu bilmen günü daha rahat geçirmene yardımcı olabilir. Onun desteğini yanında bilmek aşkta daha mutlu olmana vesile olabilir.

Önünüzde harika bir gün var. Kesinlikle her şey saat gibi çalışıyor olacak. Gün boyunca, akşam için eğlenceli şeyler yapmaya enerjiniz olacak! Grup etkinlikleri için harika bir gün. Hiç birine dahil değilseniz, neden denemiyorsunuz? Mesela spor, müzik, hobi vb.

Bir grup çalışması idare etmek zorunda kalabilirsin bugün. Gerektiğinde sorumluluk alıp çözümler için fikir üretmek senin için daha iyi olabilir. İş konusunda daha etkili kararlar vermen ve sorumluluk alarak ekip çalışmalarına girmen seni çok daha iyi şeylere itebilir.

Bugün kendini yorgun hissetmen daha olası. Dinlenmek için eline geçen fırsatları kullanman sana iyi gelebilir. Ama bu durum kendini insanlardan izole etmene sebep olmamalı. Sağlıklı iletişimler seni stresin negatif etkilerinden kurtarabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojideki yeniliklerle daha meşgul olabilirsin. İşini kolaylaştıracak şeylere yatırım yapman olası. Kendini bir konuda geliştirmeyi de tercih edebilirsin, genel olarak eğitime ve gelişime açık olacaksın.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Ay İkizler burcuna doğru hareket ederken bugünün gündem maddesini uzun zamandır ertelediğiniz kararlarınızı oluşturacak. Mantık çerçevesinde hareket ederek kendinize uygun kararı verebilmek için iç sesinizi dinleyin ve bir süre çevrenizdeki diğer seslere kulaklarınızı tıkayın.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hava burcunda Yeniay meydana gelecek. Çalışan bir Koç burcuysan, önemli toplantıların olabilir. Kendinle muhasebe yaptığın bir gündesin. Çünkü amaçlarının seni doğru insanlarla buluşturmasını istiyorsun. Ayın son günlerinde ekonomik durumunu gözden geçirirken, evde bulunan elektronik eşyaların sürekli bozulması canını sıkabilir.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızın sağlamlığı bir testten geçebilir. Kendinize verdiğiniz sözler, işinizin gereklerini yerine getirmeniz ve mali hazırlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. İhtiyaca ve yatırıma yönelik harcamalarınız tümhayatınızı etkileyecektir. Doğru karar iyi düşüncenin ürünüdür.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde gelişen olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel mücadele gerektiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde ilgilendiğiniz işlerinizde hata yapma riskiniz artabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler olabilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat konuları sizin için gündeme gelebilir. Yeni şeyler denemek konusundaki hevesiniz çok yüksek. Üşengeçliğinizi de aştığınızı hissedeceksiniz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, arkanıza yaslanıp hayatınızın önemli bir alanında kaydettiğiniz gelişmeleri gözden geçirebileceğiniz bir vaktiniz olacak. Fakat kendinizden tarafsız bir gözlem yeteneği beklemeyin. Tam aksine, çevrenizdeki insanlar üzerinde de etkisi olan önemli bir karar söz konusu olduğunda, emin olamamaktan mustarip olacaksınız. Seçim yapmadan önce iyi düşünün.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi bolluk hissi yaşamak üzere olabilirsiniz. Ancak, gözünüze çarpan ilk şey için fazladan para harcamanız gerektiğini düşünmeyin! Parasal olarak bir destek görseniz de sizin için gerçekten kalıcı bir olumlu etkinin ne olacağını düşünmek için zamanınız var, bu nedenle kaynaklarınızı tahsis ederken dikkatli olun. Kutunun dışında düşünmek özellikle faydalı olabilir.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Kişisel tavırlarınızla çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay iletişim, eğitim, sözleşmeler ya da seyahatlerle ilgili konuları gündeminize getiriyor. Yöneticiniz Mars’ın da desteğiyle bu alanlarda başlangıç adımları atmanız mümkün.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

30 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>