Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Daha çok platonik duygular yaşamaya eğilimli olacaksınız ve duygularınızı kendinize saklayacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi isteksiz hissedeceğiniz ve ihmalkarlıklar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok eski işlerinizi tamamlamak konusunda çalışacaksınız ve küçük sorunlarla karşılaşabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara güven duymak sizin için kolay olmayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamalar altında kalacağınız ve güvensizlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz genel anlamda karamsar olacaktır ve çeşitli şüpheler duyabilirsiniz. Bugün harcamalarınızda dikkatli davranacaksınız ve sizi sıkacak masraflardan kaçınacaksınız.

Genel anlamda dinlenmeniz ve kendinizi yormamanız gereken bir gündesiniz. Bazı konularda kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ancak bunlar geçici olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yararınıza gördüğünüz gelişmeler, bugünlerde yön değiştirebilir. Daha isabetli tespitlerle yeni yönelimlere girebilirsiniz. Tavırsız kaldığınız bir konu, bugün içersinde yine gündeminize gelecek. Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşam için birtakım çabalar size yarar getirebilir. Ev düzeninde birtakım değişiklikler için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne şansınız açık başlıyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sosyal yönünüz ön planda olacak. Enerjiniz o kadar yüksek ki, akşam eve gitmek yerine hala dışarda vakit geçirecek gücünüz olabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün saat 01:29'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar kariyer hayatınızda zirveye çıkabilirsiniz. İş hayatınızdaki başarılar sebebiyle yöneticiniz tarafından takdir edilebilirsiniz. Maaşınızda artış olabilir. Ek prim alabilirsiniz. Yeni birteklifi karşınıza çıkabilir. Yalnızsanız aşk ofiste olabilir. Size boş olmayan çalışma arkadaşlarınız karşınıza bir anda çıkabilir. Çalışmıyorsanız bu zaman aralığı sizler için geleceğinizle ilgili belirli hamleler yapmanıza olanak sağlayabilir. Belki birikmiş paranız var bununla bir yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Belki çalışmanıza engel olanlar var öyle bir teklif çıkar ki bir anda kendinizihayatına girmiş bulabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırıyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. Önemli konularda bütçe kontrolü ya da hazırlığı söz konusu ise çok titiz bir çalışma gerçekleştirmek gerekebilir. Gün içerisinde görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşacak ve ertelediğin işlerini toparlamak adına kalıcı çözümler yaratacaksın. Bugüne kadar biriktirdiğin sorunlarını çözüme kavuşturabilir, kendini işine verebilirsin. Maddi anlamda kendini güvende hissedebileceğin bir gün. Arzularının peşinde koşarak sevgilin ile paylaşımcı ve hoşgörülü davranışlar sergilemen için uygun bir zaman olabilir. Eğer yeni bir ilişki içinde isen, gerçeklere yaklaşarak şansını deneyimleyebilirsin. Akşam saatlerinde kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Uzun zamandır izlemeyi planladığın yabancı diziye başlayabilirsin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve bu dönem hayat sizi zorlayabilir. Konu önemli. Öğrenmeniz gerekiyor. Mücadele etmeniz gerekiyor. Armut piş, ağzıma düş sona erdi. Evren size ihtiyacınız olan mücadele gücünü verdi. Yönetici gezegeniniz yanınızda. Ne için savaş vermeniz gerekiyorsa er ya da geç bu savaşı başlatmalısınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler denemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı sergileyeceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kişisel harcamalarınızda artış olabilir. Öğlen saatlerinde ikili ilişkilerinizde inatlaşmamaya çalışın. İlerleyen zamanlarda ise beklentileriniz artabilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde inadınız revaçta. Aldığınız kararlarda net olacaksınız ve çoğunlukla ikna edilmeye açık olmayacaksınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda otorite olan insanlar tarafından anlaşılamayabilir, çatışma yaşayabilirsiniz. Olayları üstünkörü değerlendirmeden derinlemesine incelemek gerekebilir. Yakınlarınızla ilgili gelişmeler nedeniyle yeni sorumluklar alabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yumuşak ve sakin olmakla birlikte anlamsız bir gerilim duyabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız kolay olacak. Fazla sorumluluk almaktan kaçınmalı, büyük isteklerinizi frenlemelisiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınız ve kariyeriniz bugünkü öncelikleriniz olacaktır. Artan yaratıcılığınızı bu alanlarda sonuna kadar kullanabilir, önünüze çıkan engelleri sıradışı yollar ile aşabilir, belki de şimdiye dek yaptığınız en etkin hamleleri gerçekleştirebilirsiniz. Planlarınız üzerinde fikirler eşsiz olabilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 33"
Ay
Kova
23° 07' 17"
Merkür
Koç
17° 47' 45"
Venüs
Boğa
03° 28' 31"
Mars
Koç
01° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 45' 02"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 38"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>