Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dedikodular Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 100%

İnsanlarla ne kadar da ilgilisiniz, fark ettiniz mi? Mesleğinizde sizi yönlendiren şey bile bu ilgi olabilir. Örneğin, bir sosyolog ya da avukatsanız, yaptığınız şeyi yalnızca bilim veya adalet aşkı değil. Bunu biraz düşünün, çünkü sizin için yeni kapılar açabilir.

Burcunuz yüzünden, kısıtlamalar altında çalışmak için dünyanın en büyük şampiyonu değilsiniz. Yani, bugün sizin için harika bir gün olacak - onları incelikle kabul edeceksiniz. Böyle bir günün anlamını anlıyor musunuz? Sonra, keşfettiğiniz paradoksu nasıl tutacağınızı öğrenirseniz harika olur: en büyük özgürlük disiplinden gelir. Eğer bunu yapabilirseniz, mutlu olursunuz!

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Kişisel yaşamın beklenmedik bir yönde ilerliyor. Bir süredir değişiklikler romantik alanda yüzünü göstermekte. Bugün ise, sağlıksız olduğunu düşündüğün bir ilişkiyi ardında bırakacak gücü toplayabileceksin. Ya da mutlu bir ilişkideysen, daha sağlam temellere yerleşebilirsin. Mesela birlikte bir ev kredisi çekebilir ya da eve çıkmayı düşünebilirsiniz.İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için harika bir gün ve eğlenceli sohbetlerden büyük keyif alacaksınız. Bugün gerçekleşecek olaylar son derece büyülü ve kendinizi yürürken gündüz düşleri kurar halde bulabilirsiniz. Mecbur kalmadıkça gerçeklikle bağ kurmaya çalışmayın. Olaylara yüzeysel ve eğlenceli bir açıdan yaklaşmak faydanıza olacaktır. Hayal dünyanızın tadını çıkarın ve diğerlerini de bu dünyaya davet etmekten çekinmeyin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam düzeninizde ve rutininizde değişiklik yapmak isteyebilir, uzayan konu ve durumları tamamlamaya odaklanabilirsiniz. Cesaret, kararlılık ve aceleciliğin artacağı bir gün. Görev ve sorumluluklarınız gündemde.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burç değiştiriyor. Herkesin her şeyi konuştuğu bir gün olacak. Bu yüzden paylaşımlarınıza ve paylaştığınız kişilere dikkat etmelisiniz. Yerin kulağı var! Hakkınızda duyacaklarınıza kulak asmayın. Günün yoğunluğu ile erkenden uyuyabilirsin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız, aileniz tüm sevdikleriniz için kendinizden ödün veriyor olarak yaşıyor olabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak size geri dönüş olarak değerleri tartma günü olarak kullanabilirsiniz. Omuzunuzdaki yüklerin sizi aşağı doğru çekmesine müsaade etmemelisiniz. Paylaşmak sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde hayaller kuruyor olabilirsiniz. Gerçekleri göz ardı etmeden hayallerinizi gerçekleştirmek sizin elinizde. Kendinize küsmeden adım atmayı denemelisiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok hareket ve ziyaret, görüşme söz konusu olabilir. Duygusal açıdan ilgilenmeniz gereken konular var.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayalleriniz dorukta boş hayaller sizler için geçici bir süreç oldukça dikkatli olmalısınız. Hayati kararlar ani verilmeyeceğini sizde biliyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkilerde daha fazla iletişim ve görüşme gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha fazla düşünebilir ve onunla konuşup tartışabilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeyler başarma isteğiyle dinlenme arzunuz birbiriyle çelişebilir. Enerjiniz son zamanlara kıyasla biraz daha düşük olduğu için ikince seçenek daha ağır basacaktır. Kendinize bunun için sakın yüklenmeyin!

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati enerjinizin yükseleceği, dinamik ve hareketli bir güne işaret ediyor.Spor yapmak üzerinizdeki gerginliği atmanıza yardımcı olacaktır. İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariyle ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günleri imzalı işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgiliniz ile olan harika uyumunuzdan dolayı, etrafınızdaki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş yerinizde, bütün yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir gün olacak. Aklınızı ve bedeninizi rahatlatmaya çalışın.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizden beklediği ilgiyi bulamıyor. Kendi sorumluluklarınızın fazlalığı yüzünden partnerinizin bu isteğini karşılayamıyor olabilirsiniz ama yine de ona karşı biraz daha fedakar davranın. İş yerindeki sorumluluklarınızın artması yüzünden kendinizi baskı altına sokmamalısınız. Bu durum sizi gereğinden fazla karamsarlığa sürükler. Olumlu beklentiler içinde bulunmak zamanla isteklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 31' 39" R
Ay
Başak
24° 34' 04"
Merkür
Boğa
02° 54' 54"
Venüs
Boğa
22° 46' 03"
Mars
Koç
13° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 06' 56"
Satürn
Balık
17° 57' 02"
Uranüs
Boğa
23° 22' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 01"
Chiron
Koç
21° 36' 23"
Lilith
Başak
25° 17' 55"
True Node
Koç
14° 55' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>