Reddetmek mutluluk veriyormuş gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Size duyulan ilginin bitmediğini bugün de anlayacaksınız. İlişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz.
Tatilin ardından, iş dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse ki iş arkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız.
Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar parayla mutlu olabilme beceriniz, paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmamanızı getiriyor. Bugün başkaları için harcamalarınız olabilir.
Son günlerin yorgunluğu ciddi anlamda bir dinlenmeyi gerektirebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz.
Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.
Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 11:33 olana dek sürecek Ay- boşluk etkisi altında başlıyor. Bu saat sonrası Akrep burcunda ilerleyecek Ay, sizden gizlenen meseleler üzerinde hassasiyetle durmanıza neden olabilir. Kişi kendini rahatlatmak istediği için, her konuyu derinlemesine didikleyebilir. Eşinin, iş ortağının veya maddi-manevi ilişkide olduğu kişinin ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmek ister.
Çevrenizde yaşadığınız huzursuzluğu evinize getirmeyin. Bırakın olduğu yerde kalsın. Çünkü, bu şekilde kendinizi zorlamadığınız sürece, olayı tekrar tekrar kuruyor, kendi iç dengelerinizi alt üst ediyorsunuz. Ailenizle ortak karar vereceğiniz konuların gündem kazanması söz konusu olacak. Onlara karşı daha sevecen davranın, gönüllerini hoş tutun.
Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir. Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün Terazi burcunda meydana gelecek yeni ay, yenilikçi hareketleri ve yenilenmeyi tetiklemekle birlikte, Uranüs, Güneş, Satürn ve Jüpiter arasında oluşmuş olumsuz açıları sert şekilde harekete geçirebileceği için, oldukça gergin ve stresli bir hafta sonu atmosferi hazırlayabilir. Bu hafta sonu gergin kişi ve ortamlardan uzak durmaya çalışmamızda, riskli hareketlerden ve konuşmalardan sakınmamızda, sağlığımıza dikkat etmemizde fayda var. Bu gergin açılar, genel anlamda ülkemizde, sınırlarımızda ve dünya genelinde de stresli ve huzursuz edici olaylara sebep olabilir(hoş olmasa da yazmamı bekliyorsunuz yazalım o zaman!). Ben bu hafta sonunu genelde sürtüşme yaşadığım kişilerden uzak kalarak ve olası riskli hareketlerden sakınarak evde geçirmeyi planlıyorum. Ancak, ne zaman bu tedbiri alsam merdivenlerden yuvarlanıyorum o da ayrı konu! Önümüzdeki hafta düşme anılarımı paylaşmama umuduyla
Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.
Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.
Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar
31 Aralık'taki Oğlak Yeni Ayı bir yenilenme dönemi başlatabilir. İş hayatınızda ye...
Devamını Oku >>