Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Rekabet Seni Yoruyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2021, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Şu an mükemmel olmak için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kendiniz için yüksek standartlar belirleme eğilimindesiniz ve her zaman yaptığınız her işte başarılı olmak istiyorsunuz. Ama bazen işler istediğiniz kadar sorunsuz sonuçlanmaz! Sabırlı olmaya çalışın. Yanlış giden şeyler için sorumluluk almayın. Olayları veya insanları her zaman kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Bazen, esnek olmanız ve ayrı bir tutuma sahip olmanız gerekir.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Hayatınızın canlı bir dönemindesiniz ve çevrenizdeki insanların varlığı size keyif veriyor. Bugünün, zaman ve mekan algısını yitirmenize sebep olabilecek büyülü bir havası var. Mecbur kalmadıkça gerçeklikle bağ kurmaya çalışmayın. Bir sanat müzesine gidin ya da bir dans gösterisini izleyin. Sinemaya ya da en sevdiğiniz restorana gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

6 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı düşünüp hızlı harekete geçebilirsiniz. Yakın tarihli kararlar alabilir, planlamalar yapabilirsiniz. Akıl ve duygu arasında daha sağlıklı bir denge kurabilirsiniz. Bu sayede bir süredir yaşadığınız bir kararsızlığı bitirebilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili pek renk vermemen, insanların seni gizemli ve ilgi çekici bulmalarını sağlıyor. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, çalışma ortamındaki rekabet seni yorabilir. Bu rekabetli ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsin. Aksilikler gün boyunca, seni rahatsız edebilir. Sorunlardan kaçmak yerine, onlarla mücadele etmeyi öğrenmelisin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hiç beklemediğin bir kişiden gelecek aşk itirafı, seni epey şaşırtacak.

6 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriken duyguları ifade etmek istediğiniz bir gün olabilir. İçsel olarak dolu olmanız sizi ruhsal olarak yorsa bile haklı mücadelenizden asla vazgeçmeyin. İçinize attığınız her konu açığa çıkacağı zamanı bekliyor, sabırlı olun.

6 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Netleşmeyen konular içinde kararsız kalabilirsiniz. Aile hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yeni bakış açısı getirebilirsiniz. Gün içinde yaratıcı konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Doğal olarak sizden yansıyan ışık çevrenizi pozitif yönde etkileyebilir.

6 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planların detaylarına kaybolmaktansa bir an önce işe koyulursanız hedeflerinize ulaşmanız işten bile değil. Siz yola koyulduğunuzda destek olabilecek iyi niyetli insanlar da kendini belli edecektir. Yardımların hayatınızı kolaylaştırmasına izin verin.

6 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ve kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çoğu kez çıkmaza giriyor.

6 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

6 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığı olarak çok yakında terfi alabilirsiniz. Doğası gereği çok açık sözlü bir insansınız.  

6 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. .Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

6 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>