Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%
Alıngansın Günün Mottosu

Bugün, huzursuzluk yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekmekte.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzlukları teker teker çözüme kavuşturmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları daha doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınız için gerekli değişikliklerde daha cesur ve pozitif olmalısınız. Artık daha kalıcı ve güçlü bir düzen oluşturmayı hedefliyorsunuz. Bugün kendinizi iyi hissetmeniz ve ihtiyaçlarınızı anlamanız önem taşıyor. Taşınma, aileye yeni katılacak kişiler gibi önemli kararlar gündeminizde olabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve ilerlemek için cesaretli adımlar atabilirsiniz. Ancak, aceleci davranabilir ve sorumlulukları göz ardı edebilirsiniz. İletişim konularına dikkat etmekte fayda var, çünkü ani tepkiler karşınızdaki kişileri etkileyebilir. Kendinize zaman ayırarak dinginliğinizi korumaya çalışın.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Koç burcuysan, geleceğinle ilgili önemli bir sınava girmen gerekebilir. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, planlamalarının dışında çıkan ödemeler seni zor duruma sokabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, partnerine karşı fazla alıngan davranabilirsin. Bu durum aranızda gerginlik yaşanmasına neden olabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş travmalar ve korkular, ilişkilerinizi ve ruhsal dengenizi etkileyebilir. Bu dönemde kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Kendinizi hedef haline getiren davranışlarınızı bırakmanız ve size değer veren insanlarla bir araya gelmeniz önemlidir. Alışmadığınız ilişkileri ve gündemleri gözden geçirmek için bu süreci kullanın ve arkanızdan dönen işlere karşı dikkatli olun. 

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcundaki yeniay bugün eve ve ailenize yönelik konulara daha fazla zaman ayırabileceğiniz gösteriyor. Harcamaları da gözden geçireceksiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hayatınızda kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz ama ani hislere kapılmadan akilce karar vermenizde fayda var.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olacağın güzel enerjiyi ve sevgiyi hayvanlara yönlendirebilirsin. Koşulsuz sevgi ve yardım konuları sana daha iyi gelebilir. Hem kendini daha iyi hissedeceğin hem de güzel yardımlarda bulunacağın bir gün olabilir bugün.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kişisel ve ev içi meseleler için hayatınıza enerji katıyor, sevgili Koç. Sizi yeni başlangıçlara davet ediyor. Duygularınızla temas kuruyor ve onlardan ders çıkarıyorsunuz! Bunu kendinizle yeniden bağlantı kurma zamanı olarak düşünebilirsiniz ancak aynı zamanda yeni projelere başlamak için de iyi bir zamandır. Ev hayatınızı daha iyi kontrol altına almak veya daha iyi yönetmek ve organize etmek için kararlar almayı düşünün. Gerçekten size ve mevcut gelişim aşamanıza uyan uzun vadeli planlar yapmayı düşünün. Kısa vadeli hedefler, sevdiklerinize ve ev dünyanıza zaman ayırmakla ilgili olabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün risk alma konusunda acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Güçlü kişilerin varlığı sizi huzursuz edebilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün Sirius yeni ayı ile; ev, aile, gayrimenkulle ilgili gelişmeler hız kazanabilir. Maddi gelirlerinizde ani değişimlere dikkat. Gününüz harika geçsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
04° 23' 07" R
Ay
Başak
08° 00' 02" R
Merkür
Akrep
20° 43' 57" R
Venüs
Yay
11° 28' 57" R
Mars
Yengeç
27° 06' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 46"
Satürn
Balık
13° 00' 51"
Uranüs
Boğa
26° 04' 52"
Neptün
Balık
27° 35' 40"
Plüton
Oğlak
29° 41' 53"
Chiron
Koç
20° 38' 32"
Lilith
Terazi
13° 17' 02"
True Node
Koç
06° 26' 44"
Son Güncelleme : 27/10/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>