Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önemli Noktaları Belirliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 50%

Bazı şeyleri daha fazla dikkate almanız muhtemel. Çevrenizdeki ve tavırlarınızdaki ani değişimlerle hazır hissedecek ve gün geçtikçe olayların etrafında dönmeye başlayabilirsiniz. Bunun avatajlarından biri, etrafınızdaki insanlardan çok fazla fikir ve anlayış kazanmanızdır. Daha mantıklı kararlar almanıza yardımcı olacak insanların hisleri ve bakış açılarına daha açık olacaksınız.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Sen doğuştan bir arabulucusun ve bugün bu yeteneğine ihtiyaç duyuluyor. Görünüşe göre senin gibi birinin çözebileceği bir gerilim havaya hakim. Taraf tutmadığına emin ol yine de. Tarafsız kalamazsan, sıkıntılı atmosfer yoğunlaşacaktır. Sakin kal ve olaya odaklan, böylece üstünlüğü ele geçirmiş olursun. Olayın çözülmesi için senin öz yargılama yetin yeterli!Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyeleriniz bugün kendi dünyalarından çıkmak isteyebilir, belki bir festivale ya da müsabakaya katılabilirler. Bugün bu tarz etkinliklere katılmak için harika bir gün. Özellikle bugün kendinizi enerjik ve hevesli hissediyor olmalısınız. İlginç ve yeni insanları kendi yolunuza doğru çekebilirsiniz. Halka mal olmuş bazı kişilerin konuşmaları ya da bazı dersler ilginizi çekebilir. Arabaya atlayın ve biraz eğlenin!

7 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bencil davranışlarınız, özel yaşamınızda onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, sürekli yeni arayışlar içindesiniz. Bugünlerde yapacağınız herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmaya çalışın. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

7 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk duygunun hat safhada olduğu bugün, liderlik içgüdülerini sergilemek istiyorsun. Fakat bu durum yakınındaki insanlarca yanlış anlaşılabilir. Hırslı bir yapın olmamasına karşın bugün içinde bulunduğun davranışlar bunun tam tersini yansıtmana sebep olabilir. Kontrollü olmanda fayda var. Yakın bir arkadaşına borç verdiysen, bugün sana geri dönüş yapabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, artık hayatındaki önceliklere odaklanıyorsun.

7 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan iletişimlerinizde tepkili konuşmalar yapabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeli ve olayı bütünü ile değerlendirmelisiniz. Parasal konularda eliniz biraz olsun rahatlıyor olabilir. Yinede dengede kalmayı seçin.

7 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan'da ilerlerken kendinizi daha pozitif ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek güzel bir fikir olabilir.

7 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sstresinizi atmak için farklı denemelere yönelebilirsiniz. Yaptığınız bazı kıskançlık ve içinizdeki şüphelerin yersiz olduğunu görünce daha rahat hissedeceksiniz.

7 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha dalgın ve kararsız olabilirsiniz, daha akışta kalmak gereken bir gün olacak.

7 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah konuştuğunuz insanlara ayrıca dikkat etmelisiniz. Masumca kurulmuş gibi gözüken cümleler aslında canınızı yakmayı hedefliyor olabilir. Kendinizi bu durumdan korumalısınız.

7 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Aslan burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kendinizi romantik hissedeceğiniz bugün, flört etmekten keyif alırsınız.Eğlenceli aktivitelerde bulunmak ve çocuksu davranmak sizi mutlu edecektir. Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenmek için uygun bir gün olacak.

7 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli doğanızı bugün dizginlemeniz gerekecektir. İç dünyanızdaki çalkanıları iyi anlamak ve daha sonra da ortadan kaldırmak için mantıklı, gerçekçi ve temkinli olmalısınız. Tezcanlılık iç dünyanızı sadece daha da karıştırmaya yarayacaktır.

7 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızla alakalı kafanızı hemen toplamanız gerekiyor. Artık zamana bırakamazsınız. Ne istiyorsunuz, bundan emin olmalısınız. İsmini koyun ve ismini koyduğunuz hedefe doğru hareket edin. Kimse sizin verdiğiniz kararları erteleyemez. İnsan istedikten sonra her şeyi yapabilir. Özlüyorsanız özlüyorsunuz, istiyorsanız istiyorsunuz, bu kadar. 

7 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugünü mutlu ve neşeli geçirebilir, sana keyif veren hobilerinle ilgilenebilir, çocuklarla beraber olabilir, sevdiklerine zaman ayırabilirsin. Hatta şans oyunlarına merak sarabilir, biraz heyecan duymak isteyebilir ve ani gelişen olaylarla birlikte cesaretini toplayarak harekete geçebilirsin.

7 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 51" R
Ay
Başak
12° 45' 40"
Merkür
Boğa
01° 35' 57"
Venüs
Boğa
21° 32' 15"
Mars
Koç
12° 30' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 47"
Satürn
Balık
17° 52' 60"
Uranüs
Boğa
23° 18' 43"
Neptün
Balık
29° 21' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 22"
Lilith
Başak
25° 11' 16"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>