Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni bir insan ile tanışman olası. Aşka daha pozitif bakmana vesile olacak bir muhabbete dahil olabilirsin. Eğer sevdiğin birisi varsa o kişiyle aranızda bazı iletişimler yenilenebilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

İş konularında farklı şeylere odaklanman olası. Bazı kararlarında farklılıklar olabilir. Değişim ve farklılık sana çok daha taze bir bakış açısı katabilir, buna ihtiyacın olabilir.

Bugün ağrıları göz ardı etmemelisin. Eğer bir süredir tekrar eden ağrıların varsa bunun için doktor randevuları almak iyi olabilir. Ne kadar erken davranırsan o kadar iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık olman gerekecek. Aynı fikirleri, aynı inanışları sonsuza kadar götürmek o kadar da iyi bir şey değildir. Bazen fikrini değiştirmeye ihtiyacı olabilir insanın. O yüzden bugün içsel bir yolculuğa çıkabilirsin.

7 Mart 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Boğa ayı bu sabah Jüpiter ve ardından güneşle bağlantı kuruyor. Bedeniniz ve içsel huzurunuzla bağlantı kurarak kendinizi dinlemeye başlayacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Güne başlarken çevrenizdeki güzellikleri görebilmek için dikkatinizi odaklamaya ve kendinizi rahatlatmaya çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde geçmiş konulara ilişkin mevzuların yeniden gündeme geldiğini fark edeceksiniz. Derin bir nefes alarak akışta kalmaya özen gösterin.

7 Mart 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir değerlendirmediğinteklifini yeniden gündemine alabilirsin. Çünkü çalıştığın yerde kendini mutsuz hissediyor olabilirsin. Haftanın ilk gününde tatilin etkisini hissedeceksin. İş çıkışında mutfaktaki eksikleri tamamlamak için alışverişe gitme planları yapacaksın.

7 Mart 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal koşullarınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle güven duygusu çerçevesinde bazı anlaşmalar ya dabirlikleri içinde olmaya özen gösterin. Yaptığınız her şeyin mutlaka alt tabanında bugün, güven söz konusu olacaktır.

7 Mart 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

7 Mart 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda küçük mutluluklar büyüklere cesaret vermeniz için sizi teşvik edecek ve kendi kendinize ilham vereceksiniz.

7 Mart 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

7 Mart 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kısa vadeli aksiliklerin ötesine bakın ve büyük resmin nasıl şekillendiğini görün. Bu resimde bir yer size özel olarak ayrılmış ve buna ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız. Beraber çalıştığınız veya akrabalık ilişkiniz olan insanlarla iyi geçinmek için çaba gösterin. Onların en iyi arkadaşı olmak zorunda değilsiniz ama birlikte üzerinde çalıştığınız konularda ilerleme görmek istiyorsanız, olumsuz duygularınızı gizlemelisiniz.

7 Mart 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. Diş problemleriniz olacak.

7 Mart 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

7 Mart 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde gündeminizde parasal konular ağırlıkta olabilir. Rahat bir akışınız var. Sürpriz kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir ya da beklemediğiniz bir ödemeyi alarak rahatlayabilirsiniz.

7 Mart 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı bazı durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Oysa onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün beklenmedik bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Aralıksız süren çalışma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

7 Mart 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>