Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fevri çıkışlar yapmamalısın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz normalden biraz daha fazla ilgi istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Buna sizden daha fazla ihtiyacı olan bir sevdiğiniz olabilir. Her iki durumda da, önemli bir ilişkide gerginliğe neden olacak. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, daha iyi. İşler her zaman göründüğü gibi olmayabilir.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Doğrudan problemlerin içine girmek yerine, kendini biraz onlardan uzak tut ki gelecekleri gör. Çukurların geldiğini göremeyebilirsin, bu nedenle başka bir yol düşün. Kaçınabileceğin bir çukura düşerek vaktini boşa harcama. Duygularınla baş etmek zor olabilir, çünkü büyük olasılıkla, bu tür bir yoğunlukla başa çıkabilmenin genel yolu, sadece onu uzaklaştırmak, görmezden gelmek ve ussal seviyede tutmaktır. Aksi bir davranış, sana çok iyi hizmet etmeyecektir.Ruh halinizdeki bazı değişimler (belki ruhani konulardaki görüşleriniz olabilir) sizi biraz rahatsız edebilir. Çünkü bu, hayallerinizin çoğunun yok olduğu ve bununla nasıl başa çıkacağınız anlamına gelebilir. Bazı üzüntüler, neredeyse gözyaşları noktasına kadar gelebilir. Ancak yeni ve size daha uygun bir kapıyı açtıklarını düşünürseniz, böylesi daha iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin ölçüde insanlar tarafından ciddiye alınmazsan moralini hemen bozma. Günün enerjisi her şeyi hafif ve moral yükseltici tutmak yönünde. Son birkaç günün karanlık yoğunluğundan çık ve mutlu ol. Anlamadığın şeyler yüzünden strese girme. Akışa uyum sağla ve gülümse. Günün neşeli ve keyifli enerjisine uyum sağladığın sürece her şey yolunda olacaktır.

8 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Sosyal yönünüzün aktif olacağı bir gündesiniz. Dostlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Şansınız bugün de açık olacak. Saat 21:26'dan itibaren Ay, boşluğa giriyor. Bugünden itibaren Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar borçlarınızı kapatacak bir gelir artışı yaşayabilirsiniz. Miras konusunda da şans sizden yana olabilir.

8 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri çıkışlar yapmamalısın! Ay, akşam saat 19:05'e kadar boşlukta hareket ediyor. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin ilgisizliğinden dem vurabilirsin. Ancak fevri çıkışlar yapmak yerine sadece günün stresini bu şekilde yansıtıyor olabileceğini bir kez daha düşünmelisin. Akşamüzeri bir süredir görüşmekten çekindiğin bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Oturup, kendini açıklamak ve onu dinlemek üzerindeki yükü atmanı sağlayacak.

8 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi anlayacak arkadaşlarınızla bazı fikirlerinizi paylaşmak adına keyifli bir gün. Bir dost ya da arkadaş sayesinde güzel bir gelişme yakalayabilirsiniz. Bu noktada bir gelişme yaşanmıyorsa sizler sosyal ilişkinizi güçlendirmek adına eski bir dostunuzla bağlantı kurmayı seçebilirsiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir.

8 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ön görülebilir konularda yardım isteyen kişilere yardım edebileceksiniz. Ruh hali olarak üzerinizdeki yoğun neşe enerjisinin tadını çıkartma fırsatı yakalayabilirsiniz

8 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir. Ancak ilişkilerde gizli kalan durumları gözden kaçırmayın.

8 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir elinizi süremediğiniz bazı ev işlerini bitirmenize yardımcı olacak beklenmedik bir enerji patlaması yaşayacaksınız. Bu enerjiden faydalanın.

8 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Kova burcunda ilerlemeye devam eden Ay, sosyal ilişkilerinize ışık tutacak. Arkadaşlıklarınızı tekrar gözden geçirme zamanı.Diğer yandan ev içinde çözmeniz gereken temel konuları ihmal etmemelisiniz. Ayrıca gün içinde Venüs de Akrep burcuna geçerek ilişkilerde derinlik yaratıyor. Bu dönemdeprojeleriniz hızlanır ve sizi bir ekibin en önemli kişisi haline getirir.

8 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düğünmelisiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda asla sıkıntı yaşamayacağınız bir gün olacaktır. Sunum yapmak, satış yapmak ve ürün pazarlamak konusunda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde iyileşme, sorunları çözme dönemi başladı. Artık birbirinize çok daha bağlı olduğunuzu hissedeceksiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; yaşadığın romantik ilişkinin geleceği üzerine odaklanabilir, girişimlerin ne yöne gidebileceği hakkında bir fikir sahibi olabilirsin. Farklı düşünceler geliştirerek, her zaman gösterdiğin davranış kalıplarının dışına çıkabilirsin. Venüs'ün de burç değiştirmesiyle finansal açıdan rahatlarken duygusal açıdan krizlere meyilli olman mümkün.

8 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 33"
Ay
Kova
16° 50' 27"
Merkür
Koç
17° 34' 14"
Venüs
Boğa
02° 55' 31"
Mars
Koç
00° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 20"
Satürn
Balık
16° 42' 43"
Uranüs
Boğa
22° 26' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 48"
Lilith
Başak
23° 30' 40"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>