Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnin Rahatlatıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 70%

İletişim, bugünün önemli bir parçası ve istediğinizde çok sayıda bilgiye ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Birçok çeşitli kaynaktan faydalanabilirsiniz, bu yüzden farklı kuyulara inmekten çekinmeyin. Duygusal açıdan, bugün sizin için çok iyi bir gün olmayabilir ancak iyi kalpli, arkadaş canlısı ve iyimser bir yaklaşım sürdürdüğünüz sürece bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Arkadaşlarla, aile üyeleriyle veya başka yakınlarınla yapacağın ilgi çekici konuşmalar aklına yeni fikirler sokabilir. Hem fiziksel enerjin hem de içsel gücün var ve bu bir şeyleri başarmanı sağlıyor olacak. Öyleyse bunu sonuna kadar kullan! İhtiyaçlarını ve arzularını düşün ve onları nasıl gerçeğe dönüştüreceğine dair eylem planı formüle et. Sonuçlar seni şaşırtacaktır!Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yatırımlar, kredi, borsa, ödemeler ve finansal riskler gündeminizde olabilir. Şans oyunlarında risk almak isteği artabilir. Aşk ilişkilerinde abartılı duygulardan kaçınmalı, dengeyi bulmaya gayret etmelisiniz. Çocuklarla ilişkilerde otoriter tavırlar, ilişkinizi zorlayabilir. İnatçılıktan kaçının.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık gibi görünen ilişkin sadelik kazanmaya başlıyor. Bu durumdan hoşnutsun. Aklındaki düşüncelerin durulduğunu hissediyorsun. Kayıp ettiğin manevi bir eşya tekrar eline geçebilir. Yapmacık gibi görünen bir arkadaşın hakkında soru işaretlerine sahipsin. Bu soruları ona yöneltebilirsin.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlencenizi bozmak isteyen kişilere karşı sert davranışlar sergileyebilirsiniz. Eski bir ilişkinizden ya da bir dosttan ani gelen mesaj sizi şaşırtabilir. İçinizde bazı kavgaları vermek yerine konuşmanız gerekenleri konuşmayı seçin.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek ve hayattan keyif almak konusunda olumlu imkanlar var. Aşırı hayale kapılmadığınız sürece hayatın getirdiklerine açık durun.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ve arkadaş çevrenizde desteklenmeyen davranış veya isteklerde bulunabilirsiniz bu da sizi biraz yalnızlaştırabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neyi hedeflediğinizi tam olarak anlayamamak yaptığınız seçimleri de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle önceliklerinizi belirlemeli ve geleceğinizi planlamaya başlamalısınız. Aksi taktirde işiniz zor!

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati sizi romantik bir ruh haline sokuyor.Flörtleşmek, çocuklarınızla ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün olacaktır. Yaratıcılığınız artacaktır ve sanatsal aktivitelere vakit ayırmak size mutluluk verecektir. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay Yengeç burcunda ilerlerken aileyle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gün olabilir. Mutfak ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişe ait konular ve anılar gündeminize gelebilir. 

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>