Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularınına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Son birkaç günün karmaşık etkisinden sonra bugün çok daha keyifli ve yapıcı bir günde olabilirsiniz. Macera arayışı göze çarparken yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişe ait konular kafanızı kurcalarken sizi rahatsız eden gerginliklerden kurtulabilirsiniz. İş yerinizdeki çatışmaları aşmanız çok daha kolay olabilir.

Bugün maddi konular sizin için ön planda. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Sorumluluk hırsı sağlığınızı zorlayabilir.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz. Parasal konulardaki gerginlikler ya da yanılgılar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Aşk yaşamı : Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak. Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor.

9 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:58 de, Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, ruhsal hissedişlere, manevi anlamda yönelişlere, dış dünyadan ziyade,  içimize yönelmeye,  sorunları çözmek yerine, kendimizi akışa bırakmaya, içgüdüsel davranmaya yönelticidir. Önümüzdeki yolu görmek için gerçeklerle, hayal arasındaki çizgiyi iyi ayırt etmeliyiz. Ay-Pluto görünümü, bu tutulmada,  mevcutve toplumsal durumumuza gerçekçi şekilde bakmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Ay-Jüpiter görünümü, günlük hayatın, işlerimizin akılcı biçimde ele alınması gerektiğini vurguluyor. Aşırı iyimserlik ve  hayalcilik nasıl yanlışsa, fazla endişeli olmak da aynı şekilde yanlış. İşimize, gücümüze, sorumluluklarımıza önem vermeliyiz. Ay-Kuzey düğüm görünümü bu Tutulmada,  çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimi önemsemeliyiz. Günlük düşünmemeli, bizzat geleceğimizi önemseyerek gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız. Tutulmanın boşluk saatleri içinde gerçekleşmesi, net olmayan durumları işaret ediyor. Bu nedenle karar vermeden önce her meselenin dikkatlice ele alınması lazım. Ancak endişe etmeyelim. Çünkü bu Tutulma, yurtdışı, eğitim,girişimleri anlamında yeniliklerin işaretçisi. Güven yükseltici ve cesaret vericidir. Biraz sabırlı olmanız halinde karşınıza çıkacak fırsatlar arzu ettiğiniz şekilde ilerlemenizde yardımcıdır. Bu Tutulmanın hepimiz için hayırlı gelişmelere vesile olması dileğimle,  

9 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. . Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

9 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz. Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor. Yapmaya zorunlu olduğunuz işleri, görevleri ve sorumlulukları hâlâ fırsat varken tamamlamanızda fayda var. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız işleri ilgilendiren konularda beklendik durumlara açık bir zaman dilimi. İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

9 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stres yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hassaslaşabilirsiniz. Bireyselliğiniz daha fazla ön plana çıkabilir. İşlerinizde fazla fedakarlık yapıyor olmak keyfinizi kaçırabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir.

9 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Koçların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

9 Mart 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişecek şeylere karşı tedbirli olmalısınız. Hesapta olmayan gelişmeler canınızı sıkabilir. Şartları zorlamadan, olayları akışına bırakarak hareket etmeniz önemli olabilir.

9 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için dinamik, hevesli ve anlık kararlar alıp uygulanabilecek yüksek enerjili bir gün olacaktır. Daha çok fiziksel aktivitelerde bulunmanız enerjinizi boşaltacaktır. Hedef ve odak noktanız olan konularda ilerleme sağlayabilmek için önsezilerinizi ve yaratıcılığınızı da çalıştırma şansına sahipsiniz. İçgüdülerinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Genel olarak ise; Ay bugün Koç burcunda ilerleyecektir. Enerjiler gözle görülür biçimde değişmeye başlar. Enerjiniz yükselir, daha dinamik ve dışa dönük hissettiğiniz bir süreç başlar. Duygu dünyanız ve ruh haliniz de bu enerjiden etkilenerek tazelenir. Yeni düşünce ve hedeflerle dolu olursunuz. Ay Koç burcundayken atmosfere hız hakimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli ve mücadeleci taraf ortaya çıkar. Bugünün ortaya çıkan gökyüzü görünümü Merkür ve Neptün arasındaki kavuşum olacak. Hayal gücünüzün, yaratıcı yanınızın ve önsezilerinizin yüksek olduğu, karşınızdakilere merhamet ve empati ile yaklaşabileceğiniz ve fedakarlık gösterebileceğiniz bir transittir. Yardım organizasyonlarında çalışıp iyilik yapmayı planlayabilirsiniz. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

9 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

9 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>