Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkatlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

İnsanlarla ne kadar da ilgilisiniz, fark ettiniz mi? Mesleğinizde sizi yönlendiren şey bile bu ilgi olabilir. Örneğin, bir sosyolog ya da avukatsanız, yaptığınız şeyi yalnızca bilim veya adalet aşkı değil. Bunu biraz düşünün, çünkü sizin için yeni kapılar açabilir.

Burcunuz yüzünden, kısıtlamalar altında çalışmak için dünyanın en büyük şampiyonu değilsiniz. Yani, bugün sizin için harika bir gün olacak - onları incelikle kabul edeceksiniz. Böyle bir günün anlamını anlıyor musunuz? Sonra, keşfettiğiniz paradoksu nasıl tutacağınızı öğrenirseniz harika olur: en büyük özgürlük disiplinden gelir. Eğer bunu yapabilirseniz, mutlu olursunuz!

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Kişisel yaşamın beklenmedik bir yönde ilerliyor. Bir süredir değişiklikler romantik alanda yüzünü göstermekte. Bugün ise, sağlıksız olduğunu düşündüğün bir ilişkiyi ardında bırakacak gücü toplayabileceksin. Ya da mutlu bir ilişkideysen, daha sağlam temellere yerleşebilirsin. Mesela birlikte bir ev kredisi çekebilir ya da eve çıkmayı düşünebilirsiniz.Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için harika bir gün ve eğlenceli sohbetlerden büyük keyif alacaksınız. Bugün gerçekleşecek olaylar son derece büyülü ve kendinizi yürürken gündüz düşleri kurar halde bulabilirsiniz. Mecbur kalmadıkça gerçeklikle bağ kurmaya çalışmayın. Olaylara yüzeysel ve eğlenceli bir açıdan yaklaşmak faydanıza olacaktır. Hayal dünyanızın tadını çıkarın ve diğerlerini de bu dünyaya davet etmekten çekinmeyin.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hiç kimse idareciliği ve bürokrasiyi senden daha fazla sevmiyor. Ama bugünün atmosferinden faydalanın. Gönderilecek uygulamalarınız veya tamamlamanız gereken formaliteler varsa, süreci normalden çok daha kolay bulacaksınız. Normalde kapalı iletişim kanalları sizin için açılacak.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren halletmen gereken bazı işler olduğu düşüncesi seni hareketlendiriyor. Annenle yapacağın bir telefon konuşması aklındaki bazı soru işaretlerini atmanı sağlıyor. Kendi işinin sahibi bir Koç burcuysan sektöründeki belli değişimler seni de etkileyebilir. Evli bir Koç burcuysan eşinin maddi yöndeki dikkatsiz tavırları seni düşündürebilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin bir yolu olduğunu ve bugüne kadar bu durumun sizin tercihleriniz olduğunu unutmamalısınız. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yay burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumverenlerinizin hoşuna gitmeyebilir ayrıca ilerisi için kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmemenize ya da sekteye uğramanıza neden olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keşif ve macera duygunuz yüksek ve bunu paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi biraz daha rahat ve iyimser hissedebilirsiniz. Uzaklardaki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitiş çizgisini yakınlarda göremiyorsanız hemen paniğe kapılmayın. Gidiş yönünüzü değiştirin, hemen dibinizde olduğunu göreceksiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Bugün yabancı kültürlere ilgi duyabilir, farklı konular hakkında derin araştırmalar yapabilirsiniz.Akademik çalışmalarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kadınlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, gereksiz gerginliklere girmemeye çalışın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar kariyerinizde yeni bir hedefiniz var ve bu hedef sizi fazlasıyla diri tutuyor. O hedefe ulaşana kadar elinizden geleni yapacağınıza inanıyoruz. Bu sürede hırsınızla insanları ve kendinizi de yıpratmamaya özen gösterin.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay'ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>