Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yüzün gülüyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Siz, ilerleyici bir insansınız. Başkalarının büyümesine ve değişmesine yardımcı olmayı seviyorsunuz. Fakat şu anda, daha geleneksel insanlarla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir şeyleri nasıl değiştireceğiniz konusunda yenilikçi bir fikriniz olsa da, insanlar bunu uygulamaya hazır olmayabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Pes etmeyin. Hayal gücünüz ve yaratıcı ruhunuz ortaya çıkacak. Bu arada, fikirlerinizi desteklemek için biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

İnsanların ruh dengelerinin değişimi konusunda pek sabırlı değilsin ve onlardan kendilerini kontrol etmesini bekliyorsun. Bugün anlayışlılık güçlerin çevrendeki birinin stresli durumunu sana açmasıyla test edilecek. Kendini onların yerine koy. Fark etmen gereken en önemli şey duyguların önemi. Duygusal dışavurumun iyileştirici gücüne karşı daha açık ol.Çevrenizde pek çok kişi olabilir. Belki de geniş ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Kuzenlerinizi, yeğenlerinizi ziyaret etmekten keyif alabilirsiniz. Ya da büyük teyzenizle, halanızla, yahut büyükanneniz ve büyükbabanızla bir akşam yemeğinde epey eğlenebilirsiniz. Aile üyeleriyle yakınlaştıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz. İnsanların sizi koşulsuz kabul ettiği bir ortamda bulunmak herkese iyi gelir. Aile sevgisi nehrinde yıkanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslan burcunda bugün bir yeni ay meydana gelirken ilişkinizde yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Bu yeni durumun bazı fedakarlıkları da beraberinde getirebileceğini unutmayın.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda hareket ediyor. 06:11 itibariyle Aslan burcunun 8. derecesinde yeniay gerçekleşiyor. 06:57'de Merkür retrosu tamamen bitiyor. Ay, 23:47'de uzun süreliğine boşluğa giriyor. Bu yeniay, yalnızlar için yeni bir ilişkiye adım atma vakti olabilir. Venüs'ün yeniayda rol alması evlilik teklifleri ihtimallerini de arttırıyor. Ortakaçmış olanlar varsa yeni projeler karşılarına gelebilir. Maddi getirisi iyi olan birortaya çıkabilir. Geniş içerikli yazı için tıklayınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzün gülüyor!Ağustos ayına karşıt burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. Uzun zamandırarayışında olan bir Kova burcuysan, geçmiş başarıların sana güç katacak. Kendi işini kurmayı planlıyorsan aceleci davranmadan hareket etmelisin. Her ne kadar sosyal statüne uygun olmasa da kalbine göre birini bulman an meselesi! Ancak karşına çıkacak eski bir hatıra geçmişte aldığın kararları sorgulamana neden olabilir. Evli bir Kova burcuysan, eş ailesindeki bazı akrabalarının sorunları gündeminizde olabilir. Ailenle yapacağın uzun telefon görüşmelerine hazırlıklı olmalısın. Hukuki süreçleri devam eden bir Kova burcuysan, olumlu gelişmeler yüzünü güldürebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınızla ilgili sorunlara destekleyici çözümler bulmak için ekstra çaba gösterebilirsiniz. Bazı konularda partnerinizden destek görmediğinizi düşünüp tepki verebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir. Eskide kalmış tamamlanmamış işlerinizi bitirmeniz için uygun bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmanız için gerekli koşulların olacağı bir gündesiniz. Biraz bunalsanız da başkalarına yardım edebilmenin keyfi ağır basabilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burcunda bugün bir yeni ay meydana gelirken ilişkinizde yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Bu yeni durumun bazı fedakarlıkları da beraberinde getirebileceğini unutmayın.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan birinden romantik ilişkileriyle ilgili mutlu bir haber alacaksınız. Bugün yolda giderken ve araba kullanırken dikkatli olun. Dikkat dağıtıcı durumlar görünüyor.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortası size, hem yeni bir aşk hem de yeni bir işin sinyallerini taşır. Aslan burcunda meydana gelen Yeni Ay ve Yengeç burcunda geri giden Merkür'ün düz harekete geçmesi ikili ilişkilerinizin baştan şekillenmesine damgasını vuracak. Ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu yeniliklerin köklenmesi zaman alacak olsa da uzun vadede hayatınızda yapmak istediğiniz değişimlere zemin hazırlar.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burçlarının bekar olanları beklenmedik bir şekilde uzun süredir arkadaş oldukları insanlarla romantik bir ilişki içine girebilir, yıldırım kararı ile evlenebilirler. Hayat Kova burçları için son derece hızlı akmaya ve sürekli değişen bir hal almaya başladı. Sürpriz gelişmeler olabilir, sürpriz haberler alabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; Ağustos ayına evlilik ya da ortaklık kurmak için hevesli başlayabilir, bu alanda fırsatlar yakalayabilirsin. Şu anda yaşadığın ilişkinle ilgili bazı sorgulamalar içinde olman, ani çıkışlar yapman ve egona hâkim olmakta zorlanman da mümkün. İş ortamında kendini merkeze koyarak aksayan durumları ele alabilir, kısa sürede toparlayabilirsin.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 29' 49" R
Ay
Terazi
06° 28' 33"
Merkür
Boğa
04° 16' 55"
Venüs
Boğa
24° 00' 21"
Mars
Koç
14° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 11"
Satürn
Balık
18° 01' 00"
Uranüs
Boğa
23° 25' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 24"
Lilith
Başak
25° 24' 36"
True Node
Koç
14° 56' 26"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>