Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Acele Etmemelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün gördüğünüz herkese gülümseyin ve sahip olduğunuz şeyler ile etrafınızdaki insanlar için şükredin. İçinizdeki sıcak hissi ortaya çıkartın ve bu sevgiyi başkalarına da yayın. Bu, sizin için fikrinizi belirlemeniz halinde çok başarılı olabileceğiniz geniş bir zaman dilimi. Gerçek doğanın vücudunuzdaki her hücreye yayılmasını sağlayın ve fırsatların karşınıza tek tek çıkmasını izleyin.

Önümüzdeki bu gün sizin için oldukça sessiz bir gün olacak. Bugün evde ya da işte bir görev için kendi boyunduruğunuz altında çalışacaksınız ve akşama kadar da devam edeceksiniz. Birisi sizi ara vermeye ikna etmeye çalışırsa, ona karşı direnmek hiç de zor olmayacak. Bugün, içgüdülerinizi takip etmeniz, zihninizi ve gözlerinizi odaklı tutmanız gereken bir gün.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Esnek ve kopukluk gündeminde var. Bu geçmişten kopukluk da olabilir bugünün somut gerçekliklerinden de. Doğrusu, en büyük özelliklerinden biri de spiritüel özlere bağlı kalıp gerisini elemek. Önünde uzanan gün boyunca, hedeflerine kafa yorabilir ve fazlalıkları hayatından çıkarabilirsin.Bugün kendinizi iyi hissetmek için adımlar atın. Son zamanlarda çok aktiftiniz ve kendi ihtiyaçlarınız için zamana ihtiyacınız olabilir. Yeni bir kıyafetin ya da saç kesiminin zamanı geldi mi? Terapötik masaj, yüz bakımı ya da özel zayıflama teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi ne çekiyor olursa olsun, iyi hissetmek ve iyi görünmek için bu mükemmel bir çözüm olabilir. Kendinize ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmenin keyfini çıkarın ve günün ilerleyen saatlerinde özel biriyle bir araya gelmek için bazı planlar yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar bir #burçAdı# olsan da, hayatındaki alanların hepsinde bir özgüven şampiyonu değilsin. Örneğin, yetenek ve becerilerin üzerine konuşulduğunda sessiz kalabiliyorsun çünkü kendinle ilgili şüphelerin var. Hatta bazen herhangi bir şeye yeteneğin olup olmadığını bile sorguluyorsun. Bunu kendin bilecek durumda olmalısın! Eğer bilemiyorsan, otur ve yapabildiğin her şeyi bir listesini çıkar.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışanlar ve çalışma arkadaşlarıyla ilgili değişiklikler, düzenlemeler yapılabilir. İş ortamınıza yeni insanlar katılabilir. İş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Birilerine destek sunarak kazan kazan durumları yaratabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler, ister istemez yüzünde tebessüme sebep olabilir. Bu haber uzun süredir beklediğin bir konu ile ilgili de olabilir. Gün içerisinde acele karar vermemen gereken konular karşına gelebilir. Bugün, su burcunda Yeniay meydana gelecek. Çocuğu olan bir Kova burcuysan, çocuğunun okul konusu gündemine gelebilir. Evli bir Kova burcuysan, bu durum hakkında eşinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Davranışlarınızda abartılı hareketlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken süslü kelimeleri seçmeniz karşı taraftan yanlış anlaşılabilir. Üslubunuz sade ve net olması sorunlarınızın daha hızlı çözülmesine yardımcı olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugünü boş geçirmek yerine, daha verimli olabileceğiniz bir işe ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizde de aktifsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinizi yıkıcı eleştirmeyin. Ayrıca bugünlerde küskün olduğunuz kişilerle aranızda barışma halleri söz konusu olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz sevgi tanımadığınız bir yabancıdan değil burnunuzun dibindeki birinden gelebilir. İhtimallere yok saymayıp kapılarınızı her durumda açık bırakın. Geleceğe dair endişeli ve umutsuz hissediyorsanız şu ana odaklanın, istediğin durumda olduğunuz alanlar size daha sağlıklı düşüncelere götürebilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Bazen abartıyorsunuz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cilveli hareketleriniz ile partnerinizin aklını başından alıyorsunuz. İş yerinizde yavaş ama kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. Son zamanlarda yaşadığınız sorunların çoğuna stres neden oluyor.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Her zamanki yaratıcı yönlerinizi ön plana çıkarma konusunda acele ediyorsunuz. Bilinçaltınızda yatan ilginç fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 23" R
Ay
Başak
21° 02' 38"
Merkür
Boğa
02° 31' 04"
Venüs
Boğa
22° 24' 01"
Mars
Koç
13° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 43"
Satürn
Balık
17° 55' 50"
Uranüs
Boğa
23° 21' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 29"
Lilith
Başak
25° 15' 55"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>