Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Farklı Bir Maceraya Hazırlanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşkta yenilik ve farklılıklara açık olabilirsin bugün. Yeni bir insanla tanışmak, farklı insanlarla iletişim kurmak sana beklediğinden çok daha iyi gelebilir. Aşk konusunda kendini yeni ve olumlu etkilere açmanın faydasını görebilirsin.

Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz.

Paran üzerindeki kontrolü artırman gerekebilir bugün. Savurgan olmamayı öğrenmek, finansal durumun üzerinde kontrolünü artırıp geleceğin hakkında daha kesin kararlar almanı sağlayabilir.

Fiziksel aktiviteyi daha da artırmak yerine sessiz ve sakin bir ortam arayışı içine girebilirsin bugün. Daha dinç bir enerji için bugünden biraz dinlenmeye çekilmen iyi olabilir. Bazı şeyleri ertelemeyi tercih edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında daha fazla kontrol sahibi olmak isteyebilirsin. Bunun için de yeni kararlar alabilir, yeni adımlar atabilirsin. Bu çabalar için kararlı olman gerekecek zira çevrendeki insanlar bu konuda ayak diretebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zodyak'ın “sabit” işaretlerinden biri olarak, taviz vermek doğanızda yoktur, ancak ne zaman pes edeceğinizi bilecek kadar akıllısınız. Size karşı çıkanlara bugün duymak istediklerini söyleyin ve yarın onlara öyle demek istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Kova burcuysan, çalışanının isteği seni epey düşündürüyor. İş yerindeki huzura verdiğin önem çalışanlarını mutlu edeceksin. Ruh halline ve duygu durumlarına sürükleyici gelecek bir macerada kendini bulabilirsin. Eksiklerini tamamlamak için çıktığın alışverişte, farkında olmadan harcamaların limitini kaçırabilirsin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Köklerinize karşı gelmemek için sabrınızı çok zorlayacaksınız. Ama sabrınız bir yerde tükenebilir ve bam telinize basılması bu noktayı çok hızlı bir şekilde gelmenize neden olabilir. Size saygısızlık yapıldığı düşüncesi ilişkileriniz konusunda yeni bir sınır belirlemenize neden olacaktır.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok heyecanlı ve istekli olabilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmek için etrafınızdakilerle uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konular gündeme gelebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ailevi meseleleri halletmek, evinizi dizayn etmek için oldukça uygun bir süreçtesiniz. Karekterinizde olmayan bir sakinleşme sürecine girebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafta çok fazla dolaşmak siziçok yormuş ve bitkin düşürmüş olabilir. Aşırı spor yapıyor olabilirsiniz. Bugün spor yapmadan uzanıp dinlenmek için ideal bir gün. Kendinizi çok zorlamayın. Tatil planlamak ya da tatile çıkmak için pek de uygun bir gün değil. Bunun için birkaç gün daha bekleyin çünkü bu dönemde planladığınız seyahatlerde aksaklıklar yaşanması muhtemel.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tam olarak anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz ancak bunun peşini bırakır ve en önemli şey üzerinde çalışırsanız, iyi durumda olacaksınız. Kişisel engellerin arkadaşlıktan aldığınız zevki engellemesine izin vermemeye çalışın. Yakın ilişkilere özel önem vermek için iyi bir zaman. Önemli belgeleri imzalarken veya bağlayıcı anlaşmalar yaparken biraz daha dikkatli olmanız gerekir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının fikirlerini alma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Aile içinde oluşan durumlarda dikkatli olun.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, seyahat ya da eğitim konularıyla ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Kafanızın karışık olabileceği bir gün. Bir mentor ya da otorite figüründen fikir almayı düşünebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>