Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sevdiklerinin sorunlarıyla ilgileniyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, tamamlamak istediğiniz herhangi bir şey konusunda yeterince istekli olduğunuz takdirde, başarılı olacağınız harika bir gün. Dikkatinizi belli bir şeye verdiğiniz sürece, başarılı olmamanız imkansız. Tam tersini yapmaktan iyidir ama yine de bu işi çok fazla ciddiye almaktan da kaçının. Hayal dünyasnızın harekete geçmesine ve romantik doğanızın en üst düzeyde olmasına izin verin.

İçgörünüz, yaratıcılığınız ve icat kabiliyetiniz tüm hızıyla ilerliyor ve yeni fikirler fazla fazla ve hızlı geliyor; bununla birlikte, kendinizi bu konuda çok fazla sıkıcı, sıradan görevlere yakalanmış bulabilirsiniz. Fiziksel enerji bol miktarda, böylece ev işlerine bakabilir ve zevk aldığınız şeyi yapabilirsiniz. Hızınızı ayarlamayı unutmazsanız, sonuçlar üretebileceksiniz. Çok sıkı çalışın, çok yorulacaksınız!

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Düşüncelerin çılgın ve saldırgan olabilir; ama her şeyin kısa süre içinde yerli yerine oturacağını göreceksin. Zihnin çok daha berrak olacak; fakat yine de duygularının başına bela açtığına tanık olabilirsin. Hedeflerin konusunda sabırlı ol. Sırf yapılacaklar listen dolup taşıyor diye hepsini bir güne sığdırmak zorunda değilsin.Önem verdiğiniz ve uzun yıllardır görmediğiniz bir kişinin canlı ve yoğun bir yansıması bu gece rüyanıza gelebilir. Rüyayı çevreleyen aura muhtemelen mutlu olacak. Bu rüya, kişinin sizinle iletişim kurma girişimi olabilir, bu yüzden içeriği ciddiye alın. Numarasına sahip olduğunu varsayarak bu kişiyi aramak isteyebilirsin. Ya da internette bulmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

13 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Balık burcunda seyrine devam ediyor. Merkür'ün Venüs ile kavuşumu sayesinde bugün maddi olarak sizi rahatlatacak haberler alabilirsiniz. Bugün içinize kapanmak yerine olabildiğince sosyal çevrenizle vakit geçirmek keyfinizi yerine getirecektir. Güneş'in Plüton ile yaptığı uyumlu kontak sayesinde ise sağlığınızla ilgili güç kazanacağınız bir döneme giriyor olacaksınız.

13 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinin sorunlarıyla ilgileniyorsun!Gökyüzü bugün iddialı konuşmalar yapmana sebep olabilir. Bu tutumunu sürdürürsen senin için inatlaşmalı bir gün olacaktır. Görüşlerini paylaşırken, karşındaki kişinin de düşüncelerini göz ardı etmesen iyi olur. Sorunlu beraberliği olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişinin ılımlı tavırlarına kayıtsız kalamayacaksın. Yakın çevrene karşı sorgulayıcı davranman, beklemediğin tepkilerle karşılaşmana neden olabilir. Eğer kız kardeşin var ise bugün onun sorunlarıyla ilgilenmek isteyeceksin. Duygusal iniş çıkışlarından dolayı tepkilerin farklılaşacak. Daha duyarlı ve anlayışlı bir tutum sergilemek için çabalayacaksın.

13 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ekonomik koşullarınızın iyileşmesi ve çalışma hayatınızla ilgili beklediğiniz onayların karşınıza gelmesiyle ilgili şanslı gününüzdesiniz. Dikkatinizi bu noktaya çevirmelisiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdeki birikimi ya da kişisel kapasitenizi daha iyi değerlendirmeye bakın. Çok farklı fikirleriniz olabilir ancak bunlar pek pratik olmayabilirler. Özellikle parasal konularda yanılgılara açıksınız. Bu nedenle aşırı cömert olmamak ya da bu alanda hayallere kapılmamak gerekiyor. Bugünlerde eşinizin ya da başkalarının parasal konuları ile de ilgilenmek durumunda kalabiliyorsunuz.

13 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzün arttığı, psişik hassasiyetinizin geliştiği, çevrenize dair farkındalığınızın arttığını derinden hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken maddi konular,ve para konuları öne çıkarken sahip olduklarınızı, kazançlarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. 

13 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğlenin ve hiçbir şey için çok ciddi olmayın. Konuşkan, keyifli ve sosyal olmak için harika bir gün. O zaman ışığınızı dağıtmamanız için hiçbir sebep yok.

13 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Psişik yeteneklerinizin arttığı bir gündesiniz. Böyle kişilerle de bir araya gelebilir, seminerlere katılabilirsiniz.Bilinçaltınız, sizi soyut kavramları kabullenmek için adeta zorlar. Kolektif bilincinizin aktif olduğu bir gündür. Yardıma muhtaç kişi ve gruplar için arka plandan çalışmalara katılabilirsiniz. Bastırdığınız korkularla yüzleşebilirsiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün özelliklehayatınız ve kariyerinizde ilişkilerden kaynaklanabilecek beklenmedik durum ve gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız. Üstleriniz, yönetici ve patronlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu maddi anlamdaki eksiklikleriniz duygusal anlamda kendinizi yetersiz hissetmenize sebep oluyor. Günlük rutinlerinizi yeniden oluşturmak ve sabitlemek konusunda isteklisiniz. Huzurlu bir çalışma ortamı istiyorsunuz. Kalbinizin sesini dinleyin ve ortaklı işlerde destek göreceğinizi bilin. Çevrenizle ilgili büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. 

13 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kendi değerinin bilincinde olarak beklentiye girmeli, gereksiz fedakârlıklarda bulunmamalısın. Finansal yatırımlarını daha verimli hale getirmek isterken detaylarda boğulman, harekete geçmeni engelleyebilir. Çıkarlarını koruyabilmek için sezgilerini ve mantığını bir arada kullanman gerekiyor.

13 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>