Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda, hayata dair güzel konuşmalar gerçekleşebilir. Birbirinizi daha iyi anlamak ve değer verdiğiniz konuları paylaşmak aranızda güzel bir etki yaratacak bugün.

Bir arkadaşınız kendiolanaklarını ortaya koyarak, size önerilerle gelebilir. Girişimci yanınızı harekete geçirmeniz gerekiyor. Özgün fikirlerinizin bazı tartışmalarla zenginleşmesine izin vermelisiniz.

Bugün parasal konularda daha üretken olmak için yeni kararlar alabilirsin. Çevrende bu konularda enerjini düşüren insanlara karşı önlem almak güzel bir başlangıç olabilir senin için.

Bugün kaslarını yormamalı ve bol bol esneme hareketleri yapmalısın. Gereksiz yorgunluklar vücuduna kötü etki yapabilir. O yüzden dinlenmek ve kendini yormamak günün önceliği olmalı senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha önceden yaşadığın negatifliklerin etkisini yeni yeni yaşayabilirsin. Özellikle parasal konularda her şey yolunda olsa da ister istemez kendini kaygılara sokabilirsin. Kafanı toparlamak için daha farklı konulara odaklanman gerekecek.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün beklenmedik birtakım olaylara gebe olacak. Aklınızı ve mantığınızı kullanının. Bugün için duygusallıktan biraz uzaklaşmak size daha iyi hissettirecek. Muhtemelen bugün kariyerinizle alakalı olarak bazı değişiklikler yapmayı düşüneceksiniz. Yeni zorluklar ve fırsatlara hazırsınız. Sizi mutlu eden şeyleri düşünerek ona göre hareket etmeye çalışın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah kalktın ilk işin saçlarına ve kendine bakım yapmak olabilir. Kendini daha çekici hissedeceğin bir hafta sonuna hazırlık içindesin. Seni mutlu edecek kişiler ve hobilerine odaklanabilirsin. Bir sebepten dolayı kederlenen bir arkadaşının yanında olabilirsin. Küçük bir katkıda olsa destek verdiğin bir kişiyle ilgili güzel duygular paylaşacaksın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz topluma uyum sağlamakta zorlandığınız alanlar olabilir. İyi niyetli olsanız, iyi fikirlere sahip olsanız da bunları işlemek ve herkese hitap edecek hale getirmek emek ister. Bu emeği hakkıyla vermek ve karşılığını almak için arkadaşlarınızdan destekler isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularla, bütçenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Elinizdeki kaynakları yerinde kullanmanız elinizde.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunlarınızı dostlarınızla paylaşarak onlardan gelecek çözüm önerilerine açık olabilirsiniz. Ancak buradaki hassas denge söyleneni harfiyen yapmak olabilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kurmaktan vazgeçmeden gerçeklere odaklanman gerekebilir bugün. Gelecek planları yaparken gerçeklerden çok kopmaman ve bugünün şartlarını görmezden gelmemen iyi olacak. Daha mantıklı kararlar almaya sığınabilirsin bugün.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey size özgü bir saate işliyor sevgili Kova ve bu içsel makine duvarınızdaki saate göre çalışmıyor. Yardım istediniz ve bir yolculuğa çıktınız, şimdi kendinize engel olmayı bırakın. Bugün realitenizi değiştirme yeteneğine sahipsiniz ve bunu küçük şekillerde fark edebilirsiniz, asansör kapılarının tam zamanında açılmasından, tam ihtiyacınız olduğu anda karşınıza çıkan ulaşım aracına kadar gününüz güzelliklerle dolu. Öyleyse, bu hediyeyi kullanın ve şimdi muhteşem bir şey için bir dilek tutun. Bazen hayallerinize ulaşmak için bir plana ihtiyacınız vardır ancak bazense sadece sihirli dokunuşlara ihtiyaç duyarlar. Bugün ikinci seçenek geçerli!

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var; açığa çıktığı zaman, kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, kazançlar, gelirlerinizle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ev, aile konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün. Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. Mücadeleci yönünüzü içsel enerjinizle birleştirmeli ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>