Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Heyecanlanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Mevcut ilişkin için daha çok yorulman gerekecek. Vereceğin emekler sayesinde istediğin ilerlemeyi sağlamak seni motive edebilir. Zorluklarla karşılaşmak seni yıldırmamalı. İlişkinin ilerlemesi için istekli olmalısın.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

İş ortamında sorumluluk almak gerekebilir. Önüne çıkacak fırsatları kariyerini ilerletme fırsatı olarak görmelisin. Üstüne düşen görevi eksiksiz yapmak ileride kazançlı çıkman için önemli olacak.

Olumlu kalmana imkan verecek ortamlarda zaman geçirmelisin. Karamsarlıktan ne kadar uzak durursan kendini o kadar iyi hissedeceksin. Sevdiğin insanlarla bir arada olmak günün eğlenceli ve verimli geçmesini sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal alanlarda yaratıcı olduğunu fark edeceksin. Bu durumun üstüne giderek kendini ifade etmek için yeni bir yöntem tercih edebilirsin. Bu şekilde yeteneklerini geliştirmek mümkün olacak.

14 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her şeyi basit tutun ve gerçekten çok basit bir durumu karmaşıklaştırmak için nedenler aramayın. Bazen diğer insanların ne yaptığını çok fazla okursunuz ve bu mantıklı kararlar verme yeteneğinizi gölgeler. Temiz bir zihin şarttır.

14 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentini düşük tuttuğun konularda meydana gelecek gelişmeler, seni oldukça heyecanlandırabilir. İlişkilerde soğuk tavrın karşılıklı anlaşmazlıklara neden oluyor. Eğer yalnız bir Kova burcu isen bu döngüde yeni girdiğin ortamlarda, özellikle bazı kişiler dikkatini çekebilir.

14 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda kontrolü elinizde tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu işi bi profesyonele bırakmak ve muhasebenizi bu şekilde tutmak sizi bu açıdan daha tutumlu biri haline getirebilir. Harcama listenizi kontrolden geçirmelisiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde daha çok keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda destek almanız söz konusu olabilir. Parasal konularda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Bugün daha çok kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir.

14 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki anlamda kaygı taşımanızın muhtemel olduğu bir gündesiniz. Özellikle de partnerinizin bazı kusurlarını affetmeniz önem taşıyacak.

14 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

14 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Son zamanlarda diğer insanlarla çok zaman geçirdiniz ve destek sisteminizle bağlantı kurmak iyi olsa da zaman zaman kendinizi kontrol etmeniz ve dinlendirmeniz gerekiyor. Kendinize biraz yer açmak önemlidir! Issız bir ada gibi yalnız olmak zorunda olmasanız da yaşadığınız hayatın istediğiniz şeyle uyumlu olup olmadığını görmek için yeterince zaman ayırmalısınız.

14 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. Bireysel olacağınız bir gün.

14 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

14 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çocuk, aşk, tatil, hobilerinizle ilgili yeni başlangıçlar kalıcı ve uzun vadeli olacaktır. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukukla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunların ortadan kalkması sizi mutlu ediyor. Bu birliktelik için fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını görmenin güzelliğini yaşıyorsunuz. İş münakaşaları canınızı sıkabilir ve çözmek için bir hayli enerji harcamak durumunda kalabilirsiniz. Zeka ve birikimlerinizi doğru bir biçimde kullanarak olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.

14 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>