Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İkili Polemiklerden ve Baskılardan Kaçınıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kendi ortamınızdasınız ve bunun her dakikasını gerçekten çok seviyorsunuz. İlişkiler çiçekleniyor ve hayatınızda biri yoksa, çok ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Eğer bir spor kulübündeyseniz veya sporla ilgili bir şey yapıyorsanız, insanlar sizinle rekabet etmekte zorlanacak. Onlara karşı bir üstünlüğünüz var ve her yarışı kolayca kazanabilirsiniz. Koordinasyonunuz ve çevikliğiniz yenmek zor, bu yüzden bugünün her yönünden en iyi şekilde yararlanın.

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Eve yönelik işlerini tamamlamaktan seni alıkoyan yavaş ve tutuk bir enerjiyle karşılaşabilirsin. Hafif ve çok da zaruri olmayan işler direnişle karşılanabilir. Bugün vericilikten çok alıcı olmaya çalış. Yavaşlamak ve şarjını doldurmak için güzel bir zaman. Bir sonraki adımını atmadan önce iyi düşün.Bugün, hiçbir konuda görüşünü belli etme. Belirtirsen, insanlar seni gerçeklerden kopuk, duyarsız bir entelektüel şeklinde etiketleyebilir. Güne hakim olan "Su" atmosferi yeterince derinden hissedilmeyen her şeyi reddetmene yol açabilir. O halde duvar kenarından ilerle, yan kapıdan süzülerek çık ve evine git. Daha sonra daha sakin bir hale bürüneceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

14 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Sabah meydana gelen Merkür-Neptün arasındaki güzel açı sayesinde kariyer hayatınızda hedeflerinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Akşam gerçekleşen Venüs ve Neptün arasındaki sert görünüm nedeniyle aşk hayatınızda partnerinizin sizi mutlu edemediğini anlayabilirsiniz. Karşı tarafta olan inancınız artık azalabilir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yeni kararlarla başlayıp, ikilemde kaldığın konularda net olmaya çalışacaksın. İlişkini sonlandırmak isteyebilir ve bu durumun sana iyi geleceğini düşünebilirsin. Acele karar vermemelisin! Çalışma ortamı ne kadar zorlayıcı ve tempolu olsa da, tüm bunları tecrübe olarak görmen, psikolojik olarak rahatlamanı sağlayacak. Bazı arkadaşlarının beklemediğin davranışlarıyla karşılaşabilirsin. Gün içerisinde referansı yüksek kişilerle tanışabilir, gücüne güç katan bir etkileşim içine girebilirsin. Aklına yatan hiçbir teklifi kaçırmak istemeyeceksin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Adaletten şaşmamak için dikkat ederken; başkalarının adaletsizliği karşısında serzenişte bulunabilirsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkileriniz ya da evinizle ilgili konular bugün gündeminizde olabilir. İdeallerinize anlam kazandırmaya yardımcı olmalısınız. Manevi ve maddi hedefleriniz birbiri ile uyum içinde olmalıdır. Bu uyumu yakalarsanız daha hızlı ilerlersiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken dikkatli olmanız ve olayları farklı açılardan değerlendirebilmeniz gerekmekte. Öğrenme ihtiyacınızı karşılayacak doğru alanlarda bulunmanız önemli olacak.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Romantik ilişkiler, yetenekler, hobiler ve çocuklar söz konusu olduğunda her şeyi aynı anda yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Önceliklerinizi doğru belirleyin.

14 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize güvenemediğinizi düşünüyor olmalısınız. Tartışmalarınızda susmayı tercih ediyor ve karşı tarafa açık bir şekilde sizi üzenlerin ne olduğunu anlatamıyorsunuz. Öncelikle kendinize dürüst olun ve sizi neyin yaraladığını fark edin. Sonrasında bunu partnerinizle paylaşın.

14 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki duygulara tsunami taşıyan etkileşim, sizin gibi zihin insanının kafasını oldukça karıştıracaktır. Bu gün en iyisi yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katılarak hümanist duygularınızı besleyin. Pek çok dernek sizin gibi vizyoner duyarlı insanlara ihtiyaç duyar.

14 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

14 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanları değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Birçok Kova burcu için bu durum taşınmak anlamına gelebilir. Yer değiştirmek, bir yere sığamamak, huzursuzluk ise diğer etkiler. İçe dönmek yerine, dış dünyaya yöneldiğiniz hareketlendiğiniz bir dönem sizleri bekliyor. Kariyeriniz konusunda değişimler, aydınlanmalar, yeni fırsatlar söz konusu olabilir.

14 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; hayattan beklentilerinin yüksek olduğu bir gündesin. Hem sevdiklerinle ilişkilerinde hem de risk alarak attığın adımlarda işler istediğin gibi gitmeyebilir. Çok küçük şeyleri büyütüp keyfinin kaçmasına izin vermemeli, ikilemde kaldığın konularda da hemen karar vermeye çalışmamalısın.

14 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 45" R
Ay
Balık
06° 22' 35"
Merkür
Koç
18° 18' 34"
Venüs
Boğa
04° 37' 21"
Mars
Koç
01° 59' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 25"
Lilith
Başak
23° 39' 50"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:34

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>