Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Stresten Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki kuvvetli bağ, aranızda oluşan gergin durumlara rağmen yerinde kalıyor. Bugün gerilmenize rağmen sakin bir gün geçirebilir ve olayları büyütmeden keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Bugün maddi konulardaki kaygılarını bir kenara bırakmalı ve kendine odaklanmalısın. Parasal konuları oluruna bırakmak daha keyifli bir gün geçirmeni sağlayacak. O yüzden bugün maddi konuları çok fazla dert edinmemeye çalışmalısın.

Nefes egzersizleri, yediklerine dikkat etmek ve bol bol su tüketmek vücudunun çevrene karşı daha iyi tepkiler vermesini sağlayacak. Stresten uzak olmak ve sindirim sistemini yormamak sana yarayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sakince geçirmeye çalışmalısın. Kendini fazla yormadan, üzmeden, tek bir konuya odaklanıp adımlar atmalısın. Böylece daha az yorulacak ve birden fazla işi halledebileceksin. Bugün biraz yavaşlaman gerekecek.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aşk ve romantizm öncelikli konular arasındaki yerini alacak. Uzaklardan biri kişi kalbinizi çalmış olabilir. Uzak mesafe ilişkilerine dair önyargılı yaklaşsanız da o kişiye bir şans vermeyi dileyeceksiniz. Gün bitimine ise zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi en iyi şekilde ifade ettiğinize inanarak gireceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Strese sokan olaylardan uzak kalmak isteyeceksin. Bunun için kendine özel alan oluşturmayı düşüneceksin. İşlerini pratik bir şekilde yürütmeye çalışırken, teknolojik aletlerdeki sıkıntılar, işlerinin aksamasına neden olabilir. Ani kararlar ve gelişmeler seni olduğun yerden bambaşka bir konuma taşıyabilir. Ailevi konularda söz sahibi olmak sana güç veriyor.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark ettiklerinizi unutmamalısınız. Hayatınızdaki insanlarla olan paylaşımlarınızın size neler getireceğini ya da sizden neler götüreceğini bilerek hareket etmek kayıpların önüne geçecektir. Ekonomik dengelerinizi kurarken iyi planlanmış işlerin faydasını göreceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yeni bir bakış açısı katabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendi gücünüzü elinize almanız gidişatı değiştirebilir. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinize zaman ayırın.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir şeyler öğretecek güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Kariyer bağlamında daha verimli olabilmek adına daha spesifik bir planlama yapmanız gerekmekte.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkesin bir tetikte olduğunu görmen olası. Duygusal olarak gerginlik yaşayanları daha net görebilirsin. Bu durumu çözebilmek adına biraz daha dikkatli davranmak ve kelimeleri daha özenli seçmek iyi olabilir.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, bir süredir yaşadığınız en güzel günlerden biri olabilir. Birkaç arkadaşınızla vakit geçirmek ve sizi neyin beklediğini görmek için mükemmel bir gün. Farklı bir dünyayı görmek için çok uzaklara gitmenize de gerek yok. Yeni bir ufuk size bir insan veya yakınlarınızdaki bir fırsat vasıtasıyla gelebilir.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, ön plana çıkarmalısınız.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla beraber seyahat edebilir, eğitim alanına yönelebilirsiniz. Fikir uyuşmazlıklarını çözebilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul konularında ise beklenmedik durumlar gündeminize gelebilir. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkınızdaki ufak tefek problemleri aşmanız mümkün. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberleriniz var. İşle ilgili konularda aldığınız bazı kararlar olumlu sonuç vermeyebilir. Bu nedenle dikkatli ve düşünerek davranmanızda fayda var. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>