Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız. Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak, bazı sorunları büyümeden çözebilir.

Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu, size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak.

Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz. Bugün bu nedenle, hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçebilir ve yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:52 Venüs-Chiron olumlu görünümü, her insanla dost, arkadaş olmaya çalışan Kovaların ilişkilerini gayet ciddi biçimde gözden geçirerek hareket etmelerini teşvik ediyor. Fedakarlığın bir sınırı olması gerektiğini hatırlatıyor. Aslında sizi hem maddi hemhem de ruhsal anlamda şifalandırıyor diyebiliriz. Maddi güvence, parasal konular, kendinize gösterdiğiniz önem, paylaşımlarınızın hepsi tümüyle mercek altına alınıyor. Biz hangi yüklerin altındayız, bizi bağlayan, kısıtlayan veya rahatsız eden meseleler nedir? Bunlara yakından bakıyoruz. Özellikle yanlış dostları, ilişkileri, fırsatçı insanları ve maneviyatımızı bozan her şeyi ciddi olarak ele alabiliriz. İşte bu ciddiyet, bizi aslında bir çok sıkıntıdan kurtaracak kararlar almamızı sağlayabilir. Bu yönüyle düşünürsek şifacı bir görünüm dememiz mümkündür. Saat 11:48-22:42 arasında Ay-boşluk süresince, siz anlatırsınız, birileri de kendince bir şeyler söyler. Ancak bu tartışmaya yol açıyorsa gereksiz yere uzatmanın bir faydası olmaz. Saat 22:42 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Bir yandan doğanızda bulunan özgür hareket etme dürtüsü, diğer yandan sorumlulukların ağırlığı nedeniyle biraz çelişki yaşamanız, hangi yönde karar vermeniz gerektiğini bilememeniz gibi durumlara yol açabilir. Saat 23:45 Güneş-Uranüs görünüm etkisinde, gerekhayatınız gerek sorumluluklarınız gerekse bireysel arzularınız yönünde zaten son zamanlarda bir çıkış yolu arama gayreti içindesiniz. Şu andaki mevcut durumun sizi tatmin etmediğinin farkındasınız. Ancak her şeyin yeri zamanı var bakış açısıyla kafanızın içinde planlamalar yapıyorsunuz. Biraz mesafe koyarak, bazen tatlı sert şekilde uyarılarda bulunarak, oyuna kalkışmadan, lafı sözü dolandırmadan ilişkilerinizi sürdürmenin doğru olacağını düşünmektesiniz. Zaten bu tavırlarınıza da yansımakta. Bu görünüm, kimsenin müdahalede bulunmaması için aldığınız önlemlerin göstergesidir ve gayet yerindedir. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü dileğimle,

14 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerle konuşmalarda şaşırtıcı bilgiler öğreneceksin. Sırlarını gündeme getirmemeyi başaracaksın.

14 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size verilen bazı vaatler karşılığında geleceğinizi şekillendirmek adına bazı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Sonu belli olmayan konulara hayatınızda bir yer açmak size hiç bir fayda sağlamayacaktır.

14 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Sosyal konulara zaman ayırmak güzel olabilir.

14 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok neşeli değilsiniz ancak kazançlarınızı artırma imkanı size mücadele dürtüsü kazandıracak. Mükemmeliyetçiliğe eğiliminiz artacak. Sevgilinizi rahatsız olabilir.

14 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar çok düşünüyor ve devamlı üretiyorsunuz. Rahatsız edilmek istemiyor olabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı daha anlayışlı olun.

14 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününe yaratıcı fikirleri ve neşeli yapısıyla dikkatinizi çeken biriyle görüşme yaparak başlayabilirsiniz. İyimser yapısı, pozitif düşünceleri, geçen haftadan beri yaşadığınız gerginlikleri üzerinizden atmaya yardım edecektir. Gün içinde alacağınız ani kararları zihin süzgecinizden geçirmekte fayda var. Ziraprojelerindeki kararlı fikirlerinizin muhataplarınız tarafından da onay görmesi önemli.

14 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun iletişimlerde bulunacağınız bir gün içindesiniz. Hem arkadaşlarınızla hem deçevrenizle ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Konuşmayı en çok arzu ettiğiniz şeyler aklınıza takılan maddi hususlar olabilir. Biraz yorulabilirsiniz ama fayda sağlayacaksınız.

14 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 54' 04" R
Ay
Yengeç
13° 19' 20" R
Merkür
Koç
25° 50' 44"
Venüs
Boğa
15° 35' 25"
Mars
Koç
08° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 21"
Satürn
Balık
17° 32' 23"
Uranüs
Boğa
23° 01' 53"
Neptün
Balık
29° 14' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
21° 18' 23"
Lilith
Başak
24° 39' 06"
True Node
Koç
15° 00' 53"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>