Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Temel değişikliklere kalkışmak, hayatı motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:52 Ay-Başak burcu geçişinde, önemsenmeyen, göz ardı edilen ne varsa gelip karşımıza oturur ve bunları çözmelisin diyerek kendini hatırlatır. Sizin değer vermediğiniz, umurunuzda olmayan bir sürü şeyin, sizi yönetimi altına alması keyfinizi oldukça kaçırmaktadır. Fakat elinizden bir şey gelmediği için, sanki istekliymiş gibi yerine getirmektesiniz. İşte bu sizin ilkelerinize oldukça ters düşmektedir. Bütün gün hissedilen bu duygu kimi anlarda her şeyi elinizin tersiyle itmenize neden olabilir. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünüm etkisi altında, hakkınız olan sizden esirgeniyorsa buna karşı çıkabilir ve kendinizce önlemler almaya kalkışabilirsiniz. Ancak zor da olsa, sakin olmanızda yarar görüyorum. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk başköşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Acele karar alma eğilimin var. Çevrendeki kişilerle arandaki sorunlar, seni onlarla ilgili kesin kararlar almaya itebilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı harcamalardan kaçının veya uzmanlık gerektiren işlerden uzak durun derim Niobe'ce. Kurallara uygun davranmanız size bedel ödetebilecek hatalardan kaçmanıza yardım edebilir. Makul ve mantıklı olmalı, tahmin edilmesi zor davranışlardan ya da ani tepkilerden kaçınmalısınız.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bakış açınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha pozitif kılmaya ve endişelerden uzak durmaya bakmalısınız.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölçülülük... Sizden daha yüksekte olan kişilerle anlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Oysa kıskanç biri de sayılmıyorsunuz. Bugün alınganlığınız oldukça üzerinizde.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konsantrasyonunuzun yüksekolduğu bir gün olabilir. Üstelik hem etkili hem de verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Detay, titizlik, ince hesap gerektiren işlere odaklanmak, zor dersleri çalışmak için uygun bir gün olabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarını toparlamak için kafa yoracağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Cinsel motivasyonunuzun yüksek olmasından dolayı bu tarz kaçamaklara yönelebilirsiniz.Ortaklık işlerden kazanımlarla ilgili fırsatları iyi değerlendirmeli maddi gelir ve kaynaklarla ilgili hedefleri gözden geçirmelisiniz. Sezgilerinizin sizi doğru noktalara taşıyabileceği somut düşüncelere sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla düşünsel fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Somut fikirleriniz ve içsel sezgileriniz çatışabilir. Baskı altında hissedebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 54" R
Ay
Balık
29° 04' 53"
Merkür
Koç
19° 18' 08"
Venüs
Boğa
06° 33' 08"
Mars
Koç
03° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 42"
Satürn
Balık
16° 57' 42"
Uranüs
Boğa
22° 36' 21"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 15"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>