Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hız Kazanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha temkinli olmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışın.

Ortak kararlar almaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak üstünüz olan kişilerle aranızda sorunlar olduğu sürece bunun zorlayıcı olabileceğini de unutmayın. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

Fırsatlar ve yenilikler konusunda oldukça şanslısınız. Tercihleriniz konusunda daha yapıcı olmaya çalışın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda gerçekçi sonuçlarla ve durumlarla hareket etmelisiniz. Bir konuyu düşünmemek o durumu değiştirmeyeceği için durumunuzun farkında olarak ilerlemenizde fayda var. Borçlanma ve ödemelerle ilgili trafiği doğru yönetmek için bugün hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii,birlikçi ve yenilikçi Kova burcu, bugünün enerjisiyle uyumlu bir gün geçirecek gibi görünüyor. İletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak ve insanlarla kolayca etkileşim kurabileceksiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak için harika bir gün olabilir. Ayrıca, güçlü bir vizyon ve hedefleriniz için harekete geçme konusunda motivasyonunuzun yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak, aşırı hırslı olmadan dengeli bir şekilde ilerlemeyi hatırlamanız önemlidir. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve sağlıklı bir dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve desteklerini paylaşmak da bugün için önemli olabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, fikirlerine ve planlarına yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisin. Arkadaşlarınla veya meslektaşlarınla yapacağın sohbetler veya dış görünümünde yapacağın bir değişikliğin faydası olabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İş ortamı ve sosyal hayatın dengesi aynı olmayabilir, bu yüzden her iki alanda da görüştüğünüz insanların davranışlarını anlamayabilirsiniz. Bu ikisinin ayrımı yapmak hem hayal kırıklığı yaşamanızı önleyecek hem de sizin de tutumlarınızı, duygularınızı olumsuz yönde etkilemeyecektir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para durumunuzda daha planlı olmalı, değişken koşulları dikkate almalısınız. Akıcı şartları değerlendirme becerisi gösterebilirsiniz. Yaratıcı yanlarınıza yönelik girişimler yapabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek adına istikrar sağlayacağınız söylenebilir. Uzun vadeli planlarınızı başkalarına dayandırmadan ilerletmeniz gerekecek.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal açıdan verimli ve uzun vadeli dostluklar kurabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar sizlerle vakit geçirmekten büyük keyif olacaklar.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularının yoğun olacağı bir gündesin. Yeni tanışacağın bir insandan hoşlanman olası. Ayrıca dostlarınla da güzel konuşmaların yaşanacağı bir gündesin. O yüzden bu güzel enerjini olabildiğince, sevdiğin kişilere harcamaya çalış.

15 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün yönetilmesi gereken huzursuzluk noktaları olsa da sezgilerinizi sizin için çalıştırmaya teşvik ediyor. Başkalarına yardım etme konusunda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz ve desteğiniz veya hizmetleriniz için gönüllü olmak ödüllendirici olabilir. Gün ilham vererek doğal dünyaya olan takdirinizi artırır. Hedefler şu anda görünür olmayabilir ve öyle olmaları da gerekmez, ancak manevi veya yaratıcı ihtiyaçlarınızla bağlantı kurmak sonuçta daha fazla netliğe ve daha iyi kararlara yol açabilir.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi, askıya almanız gerekmektedir. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz.. Fakat, bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacaktır.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün maddi kazançlar, para konularına odaklanabilirsiniz ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Evinize, ailenize yatırım yapabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Gününüz güzel geçsin.

15 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan samimi olarak dinlemeniz ve cevap vermeniz, ilişkiniz açısından önemli olacak. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz oldukça yüksek. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

15 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>