Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yardımcısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bugün biraz “arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Yaratıcılık, odak, fiziksel kuvvet ve enerji...hepsi senin! Böyle günler çok sık gelmez; öyleyse uzun süredir ertelediğin işleri halletmek için bu günü değerlendir. Günün sonunda muhtemelen hala enerjin kalmış olacak; öyleyse kendini böylesine üretken bir gün geçirdiğin için partnerinle vakit geçirerek ödüllendir. Günün enerjisi, ev işlerine olduğu kadar yatak odasına da etki edecektir...Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde aile üyelerinin ya da yakın arkadaşların katılacağı sosyal bir etkinlik meydana gelebilir. Çocuklu anneler davetliler arasında olabilir. Bu etkinlik herkesi birbirine daha da yakınlaştıracak ve heyecan verici haberlerin yayılmasını sağlayacak. Sırlar alınıp verilebilir. Sizi ziyaret etmeyecek kadar yakın olmadığınız insanlardan bir kaç kelime ya da bir telefon bekliyor olabilirsiniz. Bu, gününüzün ne kadar tatmin edici, hoş ve ilham verici bir gün olduğunu kanıtlayacak. Tadını çıkarın!

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde karşınızdaki insanlara karşı duygusal bir mesafe ile yaklaşabilir veya karşıdakinin fikirlerini arka plana alma eğiliminde olabilirsiniz. İlişkilerde değerler, idealler, inançlar ve kültür belirleyici durumlara dönüşebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel haberler ile başlıyorsun. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla ilgili alacağın haber seni mutlu edecek. Empati yeteneğin ile birlikte, karşındaki kişileri daha kolay bir şekilde anlamaya başlayacaksın. Kardeşi olan bir Kova burcuysan, ikili ilişkilerinde yardıma ihtiyacı olduğunu fark edebilir ve onunla baş başa konuşmak üzere organizasyon yapabilirsin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentileriniz ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bugün sosyal çevrenizle yakın temas halinde olmak yerine yalnız kalarak zihninizi dinlendirmeyi seçebilirsiniz. Her düşünceden ve hayalden arınarak anı hissedin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular söz konusu olduğunda yeni ve ilginç fikirler üretebilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi geliştirmek için zamana ihtiyaç var.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizikonusunda motive etmeniz gerekebilir, önünüze çıkacak setler epey yorucu olabilir. Aşk hayatınızda atacağınız adımların size başarı getirecek.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün gezegen dizilimi sayesinde hayatının her alanındaki olayları ve şeyleri değiştirme becerin çok daha iyi olacak. Bu, hangi alanlarda ne kadar gelişme gösterebilmen ve hangi alanlarda baştan temiz bir sayfayla başlaman gerektiğini anlaman için iyi bir fırsat. Büyük ihtimalle işleri olmaları gerektiğinden daha çok olmalarını istediğin gibi görmen konusunda cesaret kazanacaksın. Sahne, hayatında gerçek bir takım değişiklikler yapman için hazır.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininizde aksayan şeylerle ilgilenmek, birçok sorunun aklınızdan ve yapılacaklar listenizden silinmesini sağlar. Hayatınızda yenilenecek ve tazelenecek şeyler bulma arayışınız, bazı insanların bu duruma alınmasıyla duraklayabilir. Bir süre işlerin aksamasını göze alarak mola vermeli, kendinizi ifade etmek için zaman ayırmalısınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde duygusal konularda yaşayacağınız acılardan çok korkuyorsunuz. Daha önce başınızdan geçen olaylar da, bu konuda sizi iyice sindirdi. Böyle anlarınızda çektiğiniz sıkıntıları ve özellikle etkilenen midenizi unutmayın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenme keyfinizi yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak pozitif etkiler alıyorsunuz ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Aktif adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Şartları tamamen lehinize çevirmek için doğru zamanda doğru adımı atmaya özen gösterin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>