Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Giyim Stilini Değiştirebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2020, Salı

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 70%

Düşünceleriniz bugün net ve keskin. Zihinsel farkındalığınız oldukça yüksek ve bunu yeni ve ileriye dönük projelerde kullanmalısınız. Lafı uzatarak zaman kaybetmeyin. Sorunun merkezine inin. Bir kelime oyunu veya satranç oynarsanız, rakibinizi kolayca yeneceksiniz. Beyninizi harekete geçirecek aktiviteler yapın. Bugün kendinizden şüphe etmeniz için hiçbir sebep yok.

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Kaçış modundasın. Çünkü mevcut işinden sıkılmış vaziyettesin. Yaratıcı zihninin kullanılmaya, uyarılmaya ihtiyacı var. Mücadele içeren durumlarda başarılı oluyorsun. Fakat bugün biraz sabırlı olmaya çalışmalısın. Kendini internette araştırmalar yaparak meşgul et ya da potansiyel müşterilerle etkileşim kurmaya çalış. Kısa süre içinde zevkle ilgilenebileceğin bir şey bulacaksındır!Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla olan ilişkinizde son iki haftadır daha mı talepkarsınız? Belirsiz, ilgisiz ve sürekliliği olmayan şeylerden çok yorulmuşsunuz. Artık hayatınızda kalıcı bir şeyler inşaa etmenin vakti geldi. Eğer sevgilinize düşündüğünüz şeyleri ifade ettiyseniz ve aranız bu sebepten açıksa, sonunda her şey bugün normale dönecek. Öpüşüp barışma zamanı!

16 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki imkanları sonuna kadar kullanmak seni maddi ve manevi açıdan mutlu ediyor. Bugün kendini kötü hissetmen için hiçbir neden yok. Dolabını kontrol ediyorsun ve yazlık hiçbir şeyin olmadığını fark ediyorsun. Alışverişe çıkabilir kendine yeni renkler, yeni tarzlar yaratabilirsin. Bu konuda ailenden fikir almayı da ihmal etmiyorsun.

16 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde maddi problemler bir anda önünüzde tekrar gelebilir. Maddi anlamda yaşadığınız gelir dengenizdeki eşitsizlik sizleri sivri konuşmalar yapmaya itebilir. Bu konuda ölçülü olmalısınız. İlişkilerde bugün biraz daha geri çekilmelisiniz. Eğer olmuyorsa kısa bir ayrılık süresini deneyimlemeniz sizin ve karşınızdaki kişinin bazı gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacaktır. 

16 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

16 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yalnız olan Kova 'lar bugünlerde karşı cinse yaklaşmamayı tercih edebilirler. İncinmekten korkmak flörtöz yapınızı kaybetmenize neden olabilir.

16 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken ev, aile, yaşadığınız yer, mekan ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Aile içi konularla iç içe olmak sizi bir miktar sıksa da bugün eve odaklı olmak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fırsatlar için hazırlıklı ve esnek olmalısınız. Kesin ve katı kurallar koymak şu anda size hiçbir şey katmayacaktır. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

16 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcuna giriş yapacağı 12:35'e kadar Koç burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde iletişim problemleriyle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Boğa burcuna girişi ile eviniz ve ailenizle ilgili konular önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

16 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bu aralar ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya dikkat edin. Hayatınızda çok fazla stres olduğunu düşünüyorsanız kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelin.

16 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

16 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 11" R
Ay
Başak
09° 08' 41"
Merkür
Boğa
01° 12' 19"
Venüs
Boğa
21° 09' 42"
Mars
Koç
12° 16' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 27"
Satürn
Balık
17° 51' 45"
Uranüs
Boğa
23° 17' 39"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 26"
Lilith
Başak
25° 09' 14"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>