Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Pes Etmek Ruhunda Yok! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla birlikte ilişkinizin boyut değiştirmesi için adımlar atabilirsiniz. İleriye dönük planlar yapmak, ailelerle birlikte bir araya gelmek gibi aktiviteler sizi heyecanlandırabilir. Aşkta bir adım ötesini düşünebilirsin.

Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine onunla bir problem yaşabilirsiniz. İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor.

Bugün eline güzel bir miktar para geçebilir ve bu da tamamen şans eseri olabilir! Bunu iyi değerlendirmek isteyebilirsin. Bir kısmını gelecek için bir kenara ayırmak ileride rahat etmeni sağlayabilir çünkü. Kısmetinin açık olduğunu bilmelisin bugün.

Zihnini boşaltmak, haftanın yorgunluğunu üstünden atmak sana iyi gelebilir. Gereksiz konularla kendini daha fazla yormamalısın o yüzden. Gün içerisinde kendine öncelik vermek, kişisel bakım gibi konulara zaman ayırmak daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer günlere kıyasla daha sakin geçebilir. Kendine yoğunlaşmayı tercih edebilirsin o yüzden. Aile ilişkilerin hakkında derin düşüncelere dalmak ve olası sorunlara çözüm aramak daha mantıklı bir hareket olabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal aktivitelerde yıldız gibi parlıyorsunuz. Bu yüzdenve aile yükümlülüklerini kısa süreliğine unutun ve arkadaşlarınızla olabildiğince fazla zaman geçirin. “Ciddi” nitelikteki herhangi bir şey güvenle başka bir güne bırakılabilir veya hatta tamamen göz ardı edilebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorluklarla mücadele etmek için mücadeleci, tutkulu yanını ön plana çıkartmalısın. Unutmamalısın ki senin mizacında pes etmek yok! İş değişikliği konusunda alacağın kararlar, beraberinde farklı kararları da getirebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, beklemediğin birisi aşk itirafı ile kapını çalabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş teklifleri ve mevcut çalışma alanınızdaki değişiklikler gündeme gelebilir. Bugün izinli olsanız bile kafanızı bunlara yorabilirsiniz. İyi bir karar vermek ve buna bağlı olarak statünüzü korumak istiyorsunuz. İşinizi ve kendinizi etkili bir şekilde sunmak için hazırlık yapabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda Satürn ile birleşiyor. Kişisel konularda daha dikkatli ve hassas olabileceğiniz bir gündesiniz. Ailevi bir konu da sizi oldukça meşgul edebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eviniz, aileniz ve sevdikleriniz odaklı bir yaşam tutumu benimseyebilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilere olan ilginiz ön plana çıkacak.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hayatınızda bazı şeylerin hafif mi yoksa ciddi mi olduğunu anlamak zor olabilir. Kendinizi ifade etme ve hayattan zevk alma yollarınızın aslında size yardım ettiğinden ve sizi engellemediğinden emin olmak için fazladan bir bakış gerekli olabilir. Bazı davranışları geride bıraktıysanız, bununla uzlaşmanız ve zevklerinizi daha verimli yollarla bulmayı öğrenmeniz gerekebilir. Sizi yıllar önce heyecanlandıran şey artık çekici olmayabilir ve bunu kabul etmeniz gerekir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecektir. Tekliflere karşı temkinli olun.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aile içinde bazı sorunlar gerçekleşebilir ve duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Kararlı olmalısınız ayrıca sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bugün fiziksel değişim yapmanızı tavsiye etmiyorum.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 52" R
Ay
Aslan
06° 32' 06" R
Merkür
Koç
27° 53' 52"
Venüs
Boğa
17° 50' 17"
Mars
Koç
10° 13' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 12"
Satürn
Balık
17° 40' 23"
Uranüs
Boğa
23° 08' 14"
Neptün
Balık
29° 17' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 07"
Lilith
Başak
24° 51' 15"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>