Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hislerin Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki sıkıntıları tek tek çözebileceğiniz bir gündesin. İkinizin arasındaki uyum ve anlayış biraz daha artacak bugün. Bu sayede, bir süredir canınızı sıkan konuları gündeme getirebileceksiniz.

Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Gerginliği atmak ve kendini daha iyi hissetmek için para harcamaya yatkın olabilirsin bugün. Alışverişin bir terapi gibi işe yaradığı doğru ancak bu terapiyi kaldırabilecek bir bütçenin olduğundan emin olmalısın.

Bugün böbreklerine dikkat etmen gereken bir gün. İltihaplanmalar veya fazla tuzlu tüketim böbreklerini zorlayabilir. Bu durumun önüne geçmen ve yediklerine dikkat etmen daha iyi bir etkiye sahip olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının gidişatını kontrol etmen gereken bir gün olabilir bugün. İsteklerine ulaşmak için gösterdiğin çaba, gerçek hayat ile bütünleşmeyen bir yola sokabilir seni. Hayallerin ile gerçek hayatın daha fazla uyum göstermesini sağlamalısın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer kartlarını doğru oynarsan, oldukça başarılı olacaksın. İyi görünen bir fırsat gördüğünde çok tereddütlü davranma. Sağduyulu ve tedbirli davranmak senin için önemli olabilir, bu sayede tuzaklardan kaçınabilirsin. Gerçek ve doğru fırsatın çıkmasını bekle. Eğer bu tutumu sürdürürsen, ufak balıklarla vakit kaybetmektense büyük balığı yakalama fırsatının artacaktır.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı insanların çıkarcı olduklarını görüyor ve ilişkilere karşı olumsuz duygular güdüyorsun. Ancak bu durumu tersine çevirebilecek birisi ile karşılaşmak sende bambaşka hisler uyandırabilir Aklındaki planlarınyerinde sekteye uğratılması seni gerebilir. İşine karışılmasını istemiyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgiline alacağın bir hediye onu mutluluktan havalara uçurabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş konusunda bir atılım yapmak için kendinizi nerede bulduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. Artık cesur olmanın size kazandırdığı konulara odaklanmalısınız. Yeni çevrelere dahil olmak ağınızı genişletmenizi kolaylaştıracaktır.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylemek istediklerinizi söyleyeceğiniz uygun üslubu zorlanmadan bulabilirsiniz. Yapıcı olmak işinizde güzel süreçlere girmenize ve arkadaşlıklar kurmanıza vesile olabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne kadar insanla konuşursan o kadar başarılı olacaksın bugün. Kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. Enerjini insanlara daha fazla yansıtabilirsin. İş ve maddi konularda başarı için insanlarla iletişimde kalmalısın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki insanlar arasında paylaşılamıyor olabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız arasından birine öncelik vermeniz gereken seçimler yapabilir veya hem geçmişten hem de bugünden sizinle vakit geçirmek isteyen insanlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğiniz kişiye karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tiyatroya gittiğinizde fark ettiyseniz, aslında bir tiyatro oyununun en heyecanlı anları perdenin açılıp oyunun başlayacağı andır. Hayatınızda aynen böyle bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Sadece heyecanın sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kalbinizve aşk için atacak. Sevdiğiniz kişiye karşı düşüncelerinizi kolay anlatacaksınız ve kendinizi kolay ifade edeceksiniz. İş yaşamınızı ilgilendiren bir konuda haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz olası. Yeni kararlar almaya çalışın. Maddi alanda biraz daha atak davranmanız, yarar sağlayabilir. Artık kararlarınızı ertelemeden hayata geçirmelisiniz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 52" R
Ay
Terazi
11° 00' 49"
Merkür
Boğa
04° 48' 40"
Venüs
Boğa
24° 28' 32"
Mars
Koç
14° 19' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 36"
Satürn
Balık
18° 02' 30"
Uranüs
Boğa
23° 27' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 33"
Lilith
Başak
25° 27' 09"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>