Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eski İlişkine İkinci Bir Şans Verebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 10%

Bugün tartışma yaşamak istemezsiniz, bu yüzden sevgiliniz veya bir otorite figürüyle ilgili şaka ya da eleştirel bir yorum yapmasanız iyi olur. Günün enerjisi bazı dedikodular ve değişken şikayetler yaratabilir ve herhangi bir çarpıcı yorumda bulunursanız, olumsuz sonuç verebilir. Ciddi kalmak bugün için en iyisi olacak.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Müzikal yönün su yüzüne çıkacak. Çalmak ya da bestelemek isteyeceksin. Çalmayı bilmiyorsan, beğendiğin albümleri dinleyebilirsin. Müzik her zaman sinirlerini gevşetmene destek olur. Ayrıca zorlayıcı bir periyoddan geçiyorsun. Kendini bırak ve iyileştirici enerjilerin işlemesine izin ver!Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler ve yapılacaklarla ilgilenebilir, pek çokve konuyu tamamlayıp rahatlayabilirsiniz. Seyahat planları, kısa seyahatler ve kısa görüşmeler içinde olabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarda başarı elde edebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan eski sevgilinin atacağı bir mesaja cevap verebilirsin. Hatta aranızdaki konuşma iyi giderse onan ikinci bir şans verebilirsin. Yeme içme alışkanlığında yaptığın ani değişimi miden kaldıramayabilir. Geçiş sürecini yavaşlatabilirsin. Sorunlarını çözerken ailenden yardım alabilme kolaylığını sonuna kadar kullanacağın bir gün.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili birtakım kararlar alabilir ve insanlara karşı sınırlarınızı belirleyebilirsiniz. Bu konuda net olmalı ve kararlılığınızı sürdürmelisiniz. Sorumluluklarınızı iyi belirlemelisiniz. Finansal endişelerinizi bir kenara bırakın. 

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç'te yeniay öncesinde enerjinizi toplamaya ve kendinize de özen göstermeye gayret etmelisiniz. Sağlık ya da hizmet içeren konularda daha fazla gayret gerekebilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize şans tanımalısınız. Mesleki konularda ağır ve temkinli ilerlemeniz sizi istediğiniz başarıya beklediğinizden hızlı götürebilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spritüel tarafınız bugün arkadaşlarınızı yapıcı ve pozitif bir şekilde etkileyebilir. Düşüncelerinizi kelimelere o kadar farklı bir şekilde döküyorsunuz ki onlardan etkilenemeyecek insan zaten yok gibi.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Yengeç burcunda seyahat edecek.Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Özellikle mide bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı temkinli olmalısınız. Doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün erken saatlerinde, partnerinizle aranızda küçük bir tartışma yaşanacak ve sonunda hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Uzun zamandır çalıştığınızyerinizden sıkılmaya başladınız ve kendinize yeni bir ortam arıyorsunuz. 

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>