Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusalsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün, büyük bir adım atabilir ve kalbinizde aşkı hissedebilirsiniz. Sevgilinize olan aşkınız çok fazla. Ona güzel bir sanat eseri veya mücevher gibi bir hediye alabilirsiniz. Ya da ikiniz için romantik bir kaçamak yapmaya karar verebilirsiniz. Mevcut ilişkinizi kutlamak ya da yeni ilişkilere yelken açmak isteyeceksiniz. Aşk yaşamınızda atılımlar yaşayacağınız bir gün olacak.

Ofisinizdeki işleri organize etmek için iyi bir gün. Dosyalamaya veri güncellemeye veya e-postalarına cevap vermeye odaklanırsanız daha sakin hissedeceksiniz. Satış görüşmeleri yapmak, toplantı düzenlemek veya başkalarıyla iletişim kurmak için iyi bir gün değil. İnsanların dikkatleri çok dağınık olabilir ve bu güçlü duyguları yansıtabilirler. Bu enerjiden sıyrılmaya çalışın ve kendinizi koruyucu bir balonun içinde tutun. Bu şekilde, gününüzü en iyi şekilde geçireceksiniz!

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.Son günlerde zaman sizin için su gibi akıyor. Öyleki sanki gün yeni başlamış ve hemen geceyarısı olmuş gibi görünüyor. Bir süredir tamamlamanız gereken bütün işleri halletmekte zorlanıyorsunuz. Bugün muhtemelen kendi hayatınız üzerindeki kontrolü kaybetmiş gibi hissettiğiniz için bu ihmal edilmiş görevlerden bir kısmı sizi kızdıracak. Tek yapmanız gereken, işlerin istediğinizden daha uzun sürmesini kabul etmek ve sabırlı olmak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar şartlara göre hareket etmek isteyebilir, daha sakin ve akışta olabilirsiniz. Saat 12.34'ten itibaren iç karışıklıklarınız son bulmaya başlayacak, ne istediğinize karar vereceksiniz. Günün ikinci yarısında finansal başarılar yakalanabilir. İlişkilerde maddi destekler gündeme gelebilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani duygu iniş çıkışlarıyla karşı karşıyasın, gözyaşlarını kontrol edemiyorsun. İyice gerilen sinirlerin ufacık konularda patlamana neden olabilir. Kalp kırmak istemiyorsan kendini kontrol etmelisin. Ödemelerinle ilgili problemler çıkabilir. Yarım bıraktığın projelerini tamamlayıp yeni bir sürece başlamak isteyebilirsin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ciddi adımlara doğru itilecek kararlar içinde olabilirsiniz. Yalnız olanlar hayatlarını aşkıyla karşılaşırken var olan ilişkilerinde sorun yaşayanlar ise güzel bir iletişim içinde olabilirler. Şüphelerinize yenik düşmemelisiniz. Olayların arka planını araştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi sadece üzebilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi maddi kaynaklarınız ve gelir gider dengeniz oluşturmakta. Alış veriş yaparken kendinizi kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili konularda daha fazla fedakârlık yapmalı ve sorumluluk almalısınız. Bu konuda başkalarından destek gelebilir. Kişisel yetenekleriniz için daha fazla çaba sarf etmek size fayda sağlayabilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel şeyler yıkıcı değişimlerin arkasından gelebilir. Olayların iyi yönüne yönelerek kendinizi iyi hissetmeye teşvik ederseniz hayallerinize kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca karşınızdaki insanların ne yaptığı ile değil, tamamen kendinizle ilgilenin. Sezgilerinize güvenin. Merak ettiklerinizin cevaplarını dışarıda değil, kendi içinizde bulabileceksiniz. Bugün sizin için muhteşem bir sezgisellik ve insanların içini okuyabilme yeteneği sözkonusu. Özellikle akşam saatlerinde çekiciliğiniz muazzam ve herkesin dikkatini çekebilecek bir ışığa sahip olacaksınız.

2 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pek çok drama yaşanabilir, ancak sahnenin parlak ışıkları altında acı çekmeyeceksiniz. Olsa olsa bir konuk oyuncu olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey, duygusal patlamalar ve garip tartışmalara karşı çıkıp akışa devam etmek.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda gerçekleşen Dolunay finansal konulara dikkat çekiyor.Önümüzdeki günlerde bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir, finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz. Ekonomik durumunuzu gözden geçirmek ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Size daha fazla kazanç sağlayacak işlerin arayışına girebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta neden o kadar kararsızsınız. O sizin bu tür hareketlerinize çok fazla üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Herşey sizin istediğiniz doğrultuda gelişiyor.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sakinlik dönemi sona erdi, şimdi heyecan zamanı. Bazı maddi kayıplar yaşamış olsanız bile moralinizi yüksek tutmalısınız. Çok neşeli ve pozitif bir insan olduğunuz için insanlar sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırsa da dengenizi korumaya çalışmalısınız. Hislerinizde değişimler olabilir. İşinizle ilgili sizi memnun edecek gelişmeler gündemde. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Göz ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>